curs de masaj , cursuri masaj in targu mures
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Targu Mures

Tip curs
in clasa

Pret
700

Pagina cursului

Descriere curs
-->
CURSUL MASEUR :
Contine mai multe capitole sau module . Acestea vor fi parcurse in decursul a 2 luni
Cursul este sustinut de kinetoterapeuti .
In acest curs 75% este parte practica , car se va efectua cu un kinetoterapeut maseur specialist , partea de anatomie se va efectua cu un medic specialist
Cursul este structurat in mai multe parti :
Curs MASAJ GENERAL cu prezentari in power point planse specifice cu mulaje are musculaturii si ale oaselor .
- Curs masaj somatic ( relaxare si intretinere) care cuprinde totalitaea procedurilor si miscarilor de masaj , pe intreg corpul . acestea sunt miscarile de baza de la care deriva tot restul miscarilor care se folosesc in masaj . .Acestea sunt bazele masajului .
- Curs masaj reflexogen ( Reflexoterapie ) se studiaza toate punctele reflexogene ale organismului uman , se studiaza atat teoretic pe planse si pe prezentari cat si practic , pe modele vii . Cursul de masaj reflexogen are o importanta foarte mare el neputand fi efectuat in orice conditii .Acest masaj are reguli stricte care trebuie respectate, pentru a fi in ajutorul sanatii oamenilor .
- Curs masaj terapeutic. In acest curs va studia mai profund si partea de recuperare medicala, in cazuri cu probleme si afectiuni , bineinteles atat cat ne permite meseria de se va face .
CURSURI BONUS
SE VOR STUDIA SCOLILE DE MASAJ INTERNATIONALE
SHIATSU, THAI, PIETRE CALDE, MASAJUL GRAVIDEI, MASAJUL SPORTIVULUI, AUTOMASAJUL .
- Curs drenaj limfatic
La Scoala ESTETIKA PROFESIONAL vei invata una dintre tehnicile de masaj cele mai cerute in Saloanele de masaj si centrele SPA din intreaga lume, masajul cu pietre calde (roci vulcanice).
Diplome si Certificate
In urma examenului de absolvire a cursului de tehnician maseur veti primi certificate si diplome corespunzatoare cursului absolvit. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Famiilie in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Pentru a putea obtine certificatul de absolvire sau de calificarea in calificarea de Maseur (sau a oricaruia dintre module) este necesar ca cursantul sa aiba minim studii medii (8 clase).

cursurile se desfasoara in oradea, arad, timisoara, brasov, bucuresti, ploiesticontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!