Curs de manichiura unghii false arad, timisoara,brasov, ploiesti estetika profesional
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
500

Diploma
calificare

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Estetika Profesionalsustine cursuride aplicare a unghiilor false in Brasov!
Unghiile false au devenit un etalon pentru frumusete si eleganta. O mana fina, cu unghii frumos conturate confera incredere, imagine, finete. Modul de viata alert si alimentatia defectuoasa determina o scadere a duritatii si sanatatii unghiilor naturale. Manichiura tehnica moderna vine in intampinarea problemelor noastre si ne ajuta sa avem unghii frumoase si bine intretinute printr-o serie de produse destinate imbunatatirii aspectului unghiilor.
In cadrul cursurilor de unghii false se vor invata: aplicarea tipsurilor, constructia cu gel, intretinerea acestora si indepartarea unghiilor false. Aplicarea unghiilor cu acryl se va face demonstrativ.
Cunostinele teoretice se realizeaza sistematic pe module si se insusesc printr- o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor.
Estetika Profesional organizeaza cursuri acreditate iar inscrierile se pot face la numarul de telefon :0734/418.516,0743-758.036 ,adresa email : cursuriestetika@yahoo.com si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/ si facebook : Estetika Profesional .

contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!