Curs de Formator
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Timisoara

Tip curs
in clasa

Diploma
Diploma acreditata Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In aceasta perioada, una din alegerile cele mai frecvente, pentru o dezvoltare personala si profesionala, sunt cursurile autorizate. Sunt utile, sunt insotite de o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice si Ministerului Educatiei Nationale si extrem de valoroase in fata unui angajator. Insa, daca realizezi ca iti place sa predai, sa ii inveti si pe ceilalti, cea mai buna alegere, este fara indoiala cursul autorizat de formator. Dar acum ne intrebam de ce l-am alege? Raspunsurile sunt simple: daca iti doresti sa fii trainer autorizat, daca vrei sa ii ajuti pe ceilalti, daca ai puterea sa recunosti ca nu esti atotstiutor (cineva spunea ca si cel mai bun profesor invata de la elevii sai) si esti deschis la noi provocari, atunci cursul de formator autorizat ti se potriveste.


Ce invatam in urma unui astfel de curs? Sa analizam nevoile grupului caruia ne adresam si sa adaptam continutul si metodele de lucru, sa realizam un plan de lectie din punct de vedere a normelor meodologice, sa realizam evaluari si sa organizam programe de formare pentru adulti.


Asadar, urmând un curs autorizat, veti avea sanse reale de a transforma bucuria de a preda, de a impartasi cu ceilalti, intr-o cariera de succes care sa iti aduca impliniri .


Inscrie-te acum online la acest curs !

Eurotraining
Adresa: Piata Huniade, Nr. 3, Et. 3 (Cladirea Modex)
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://www.scoalademeserii.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!