Curs de finante personale pentru copii-KinderLeader!
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri parenting

Oras

Tip curs
in clasa

Pret
120 lei/modul

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Kinder Leader este un program de educatie financiara adaptat copiilor, care raspunde unor intrebari la care multi parinti nu au gasit pana acum nu raspuns:
-Sistemul actual de educatie, conceput acum sute de ani ii pregateste corespunzator pe copiii mei pentru viitorul cu care se vor confrunta?
- Raspunde acest sistem cerintelor specifice copiilor mei?
- Ce voi face daca copiilor mei nu le va placea la scoala (ceea ce e foarte posibil) sau nu se vor descurca?
- Notele bune ii vor asigura succesul profesional si financiar pe parcursul intregii vieti?
- Educatia copiilor mei ii va pregati sa fie asigurati din punct de vedere financiar, astfel incat dupa pensionare sa nu aiba nevoie de ajutorul medical si financiar al statului?
- Unde as putea gasi un alt mediu educativ, o altfel de scoala, care sa utilizeze cele mai recente si intensive tehnici de predare, pentru imbunatatirea rezultatelor la examene, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, ascultare, prezentare, financiare si sporirea increderii in sine a copilului?

Obiectivul cursului:

1. insusirea unor deprinderi, abilitati si cunostinte adaptate nivelului de varsta al copiilor, care sa-I conduca pe copii si tineri la un start financiar in viata, necesar pentru a-si putea asigura o independenta financiara pe termen lung, in acord cu principiile si dorintele lor.
2. stabilirea unor reguli si a unor conduite pentru finantarea cheltuielilor, a unor obiective financiare pe termen scurt, mediu si lung, tips&tricks; pentru reducerea cheltuielilor

Cursul va avea loc in weekend si va contine 4 module, 3h
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!