Curs de cosmetica in Timisoara!!
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica

Oras
Timisoara

Tip curs
in clasa

Pret
1500 ron

Diploma
calificare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere, si este recunoscuta in Romania si UE.
Programa cursurilor de cosmetica
Aparate profesionale folosite in cosmetica examenul cosmetic, fisa cosmetica, clasificarea tipurilor de ten, procese care stau la baza tratamentului cosmetic, masajul facial, masti cosmetice, scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten, pensat si vopsit gene si sprancene, machiaj, epilatii cu ceara de unica folosinta
Notiuni de dermatologie la cursul de cosmetica
Acest modul de drematologie este sustinut de un doctor specialist. Va vor fi prezentate bolile pielii, virusii pielii, probleme estetice ale pielii Metode de preventie a inectiilor.
Notiuni de igiena si sterilizare la cursul de cosmetica
Acest modul este sustinut de un doctor specialist. In acest modul sunt prezentate normele de igiena care sunt in conformitate cu prevederile legale acual in vigoare (care sunt necesare si la un control sanepid), notiuni de sterilizare cum se sterilizeaza, cu ce produse vom steriliza, care sunt suprafetele si instrumentarul care se sterilizeaza. Deasemea la cursul de cosmetica veti mai studia:
No?iuni despre piele: structura pielii, functiile pielii; boli de piele; notiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificarile tipurilor de ten, afectiuni ale pielii, etiologie, tratarea ?i ameliorarea cosmetica, tehnici pentru reducerea ridurilor si intinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic, etc. Cursul de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere, si este recunoscuta in UE.
Durata curs: 6 luni
Pret: 1500 ron (6 rate)
Informatii la tel: 0720916736contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!