Curs de Coafura-Frizerie in Timisoara!
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Timisoara

Tip curs
in clasa

Pret
1500 ron

Diploma
calificare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul de coafura are ca obiective principale:
Structura firului de par, executarea tunsorii. diferite stiluri de tunsoare, tehnici de filare, tehnici de coafare a parului, Coafatul de ocazie, Coafatul din bigudiuri, Tehnici de permanent, tehnici de vopsire a parului, Decapajul parului, Decoloratul, Notiuni de colorimetrie (cum se combina vopselele), Intinsul din diferite perii (par natural, metal ), Intinsul cu diferite placi si ondulatie din diferite placi, Ondulatia din perie (naturala si metal), Frizerie, Tunsul de barbat din perie si din masina, Spalatul parului, Tratamentul parului deteriorat.
Totodata, la cursul de coafura, se invata notiunile de structura a pielii precum si functiile acesteia, structura firului de par, tipuri de fire de par existente si factori fizici si chimici, folositi in meseria de coafor si care pot avea efect daunator asupra parului.
Cum alegem materialele ce se vor utiliza la executarea lucrarii si modul de folosire a materialelor in functie de tipul lucrarii alaturi de alegerea corecta a calitatii si a cantitatii acestora.
Participantii la cursul de coafura vor invata atat in teorie, cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, taparea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii, executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat, tehnici de executare a tunsorilor, tehnici de executare a nuantarii parului prin procedeul de vopsire sau decolorare, modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite si modul lor de aplicare.
Dupa terminarea cursului de coafura d-voastra va veti putea angaja intr-un salon pentru a putea lucra, cursul de coafura fiind 80% parte practica.
Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa la un nivel profesional.
La finalul cursului veti obtine o diploma de CALIFICARE emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabila in Romania si Uniunea Europeana!
Durata cursului: 5 luni
Cost: 1500 RON (6 rate)
Informatii la numarul de telefon: 0720916736contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!