Curs de coafura canina- Groomer Timisoara
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Timisoara

Tip curs
in clasa

Pret
2200 ron

Diploma
calificare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Meseria de groomer, cum o numesc altii, se practica mai bine de 20 de ani pe piata, insa noi nu am avut ocazia de a avea o scoala in Romania de Coafor Canin si astfel cei pasionati de acest job sau hobby au fost nevoiti sa se indrepte spre tarile noastre vecine in vederea obtinerii unei astfel de diplome specializate.
Este un job cautat ,frumos ,relaxant si foarte banos, in toate coltisoarele lumii
Acest curs poate fi urmat de orice persoane care il apreciaza si iubesc pe cel mai bun prieten al omului. La fel ca si oamenii, ei au nevoie de unele servicii, trebuie sa se simta bine, sa fie curati si rasfatati poate pentru o expozitie, o iesire extravaganta sau pur si simplu curati!
Tunsul este un procedeu de infrumusetare care necesita multa rabdare, pricepere si dragoste fata de animale . El poate fi efectuat in scop de infumusetare sau in scop medical.
Pe durata cursului viitorii stili?ti canini înva?? totul despre toaletarea ?i anatomia elementelor esentiale cainelui, scurt istoric, originea lor, tipurile raselor,dermatologie , coomportamentul cainelui , reactii , comunicarea cu clientii , rase de caini , grupe de caini,tunsori standard , tunsori de expozitie , trucuri, cosmetica canina, precum ?i multe secrete legate de între?inerea îndr?gitelor patrupede.
Scoala noastra va invata tehnici de cosmetica si frizerie canina si felina care constau in toaletari (taiere unghii,curatat urechi, vidare glande perianale), tuns, spalat, periat si parfumat.
Se studiaza si taierea unghiilor care trebuie efectuata periodic si este necesara deoarece poate cauza probleme in deplasarea animalului, leziuni locale (infectii, smulgere, incarnare, exfoliere).
Deasemea si toaletarea urechilor este o procedura care trebuie efectuata periodic pentru a evita infectiile. Intervalul de timp difera in functie de rasa, varsta, alimentatie si consta in curatarea urechilor si idepartarea parului in exces.
La finalul cursului se obtine diploma de calificare emisa de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, valabila in Romania si Uniunea Europeana.
Durata: 2 luni
Cost: 2200 RON (4 rate)
Informatii la tel: 0720916736contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!