curs cosmetica oradea
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica si coafura

Oras
Oradea

Tip curs
in clasa

Pret
890 roni

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Plata se poate face in rate lunare. La sfarsitul cursului se elibereaza o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales. Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician. Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere,si este recunoscuta in UE. In timpul primului modul numit Estetica Generala ,veti invata teoretic si practic toata tehnicile cosmetice necesare sa lucrati in orice salon. In modulul doi numit Terapii de ten,si modulul trei numit Terapii Corporale, veti primi informatii avansate privind aceste tematici care vor face diferenta intre elevele acestei scoli si alte esteticiene. Cunostintele primite in aceste module va vor ajuta sa faceti fata celor mai inalte exigente. Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei. Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului, astfel incit nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pt a acoperi competentele meseriei de cosmetician. Programa cursurilor: aparate profesionale folosite ?n cosmetică, metode folosite pentru ?ngrijirea corporală, examenul cosmetic, fişa cosmetică, clasificarea tipurilor de ten, procese care stau la baza tratamentului cosmetic, masajul facial, măşti cosmetice, scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten, pensat si vopsit gene si sprancene, machiaj, epilaţii cu ceară de unică folosinţă.
I. Noţiuni despre piele: structura pielii, funcţiile pielii; boli de piele
II. Faţă: noţiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificările tipurilor de ten, afecţiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetică, tehnici pentru reducerea ridurilor şi ?ntinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic etc.
III. Corp: noţiuni teoretice despre ţesutul adipos, celulită, drenaj limfatic şi alte tehnici ce se folosesc ?n tratamentele de remodelare corporală.
Absolvirea cursurilor presupune stăp?nirea tuturor informaţiilor teoretice precum şi a tehnicilor ?nvăţate. La terminarea tuturor modulelor, cursantele susţin un examen de absolvire ce constă ?n:
- probă (scris şi oral) pentru verificarea cunoştinţelor
- probă practică
Diploma primită de cursantele ce trec examinarea este recunoscută la nivel naţional si international. Pret PROMOTIONAL PTR LUNILE MARTIE, APRILIE, IN LOC DE 1500 RONI, PLATESTI DOAR 890 ron! Inscrierile au inceput! Cursurile se desfasoara pe str Piata Cetatii Nr 2, in incinta centrului comercial Oradea Plaza (deasupra la magazinul Bila) etj 1. www.profesionalacademy.ro; tel: 0744920034, 0737640805
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!