CURS CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA autorizat ANC(CNFPA)
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri parenting

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
1600

Diploma
Diploma de PERFECTIOARE - emisa de ANC(CNFPA)

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Consilierul pentru dezvoltare personala – reprezinta acea persoana care asista oamenii ce îsi doresc din nou sa aibe propriile lor vise si obiective, pe care si le transpuna în viata de zi cu zi.

Consilierul pentru dezvoltare personala foloseste metode si tehnici specifice, îndrumându-si interlocutorii sa se cunoasca mai bine, sa îsi recunoasca dbilitatea de a lucra cu ele, sa îsi cunoasca obiectivele personale si sa evolueze în plan sufletesc si spiritual, în plan fizic, în planul carierei si în cel al relatiei de cuplu sau cu oamenii din jur.

Misiunea consilierului pentru dezvoltare personala este de a-i îndruma pe ceilalti sa devina independenti, sa constientizeze ca se pot ajuta singuri si ca îi pot impulsiona inclusiv pe cei din jurul lor.

În cadrul consilierii, oamenii descopera resursele interioare nelimitate pe care le au, calitatile, credintele, valorile si visele pe care le pot transforma în realitate.

Consilierul poate lucra în mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind îmbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.


Aptitudinile principale, necesare pentru practicarea ocupatiei sunt: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.

ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU (HANCIU) - Formator certificat ANC(CNFPA), psiholog licentiat (Universitatea Bucuresti)cu orientare in psihoterapie experientiala si programare neurolingvistica, coach NLP – absolvent module (Starter si Practicioner); licentiata in Filologie (Limbi Moderne Aplicate, sectia Engleza-Spaniola); absolvent Master Management Resurse Umane (ASE), absolvent Master Studii Religioase: texte si traditii (religii monoteiste) (Universitatea Bucuresti); Manager si Coach in mediu organizational; Initiat in cursuri de acupunctura (Medicina Traditionala Chineza); absolvent cursuri Metoda Silva (Baza, Avansat, Ultramind); absolvent curs Access Consciousness – tehnica BARS; initiat? in gradul ll Reiki. Alte cursuri si programe absolvite: Recrutare si selectie de personal; Time Management; Managing within the law; Leadership ?i Comunicare Managerial?; Comunicare in afaceri si globalizare (bursa de vara in Olanda, Breda); Fundamentele managementului (Certificat in Leadership si Management nivel 5, valabil la nivel international, emis de DDA Consulting – Anglia)

Inscrierile se fac la sediul nostru din Calea Mosilor nr 124, et 1, ap 2, sector 2, interfon 002, Bucuresti.

* tel. / fax: 021/311.63.03
* mobil: 0728 120 340, 0748.754.955, 0722.675.316, 0723163926
* e-mail: office@raminfo.ro, ris_cursuri@yahoo.com, ris_srl@yahoo.com
* web: www.raminfo.ro
Acte necesare la inscriere:

* copie BI/CI
* copie certificat de nastere
* copie diploma de studii (studii superioare)
* copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)
* adeverinta medicala

VA ASTEPTAM CU DRAG!

RAM-INFO TRAINING
Adresa: Bucuresti, Calea Mosilor, nr.124, ap.2, sector 2, interfon 002
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.raminfo.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!