Curs autorizat ANC MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI – www.cursuriautorizate.ro
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
800

Calendar
28.10.2013 - 30.10.2013

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI Cod COR 325708 in luna octombrie 2013.
Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.
Cursul porneste de la a prezenta conceptele de baza ale managementului riscului, precum si principalele aspecte ce trebuie avute in vedere pentru implementarea unui proces eficace de management al riscului in cadrul organizatiei. De asemenea, sunt detaliate componentele cubului COSO ERM si modul lor de aplicare in practica.
La implementarea unui proces de management al riscului trebuie sa participe intreg personalul entitatii in cauza. De aceea, cursul se adreseaza managementului si personalului din cadrul organizatiilor, dar si auditorilor interni, care trebuie sa evalueze acest proces.
Cursul ofera o prezentare completa asupra notiunilor fundamentale din domeniul managementului riscului structurate pentru activitatile de audit si control conform cerintelor ISO 31000. Pe parcursul a 24 ore sunt prezentate intr-o maniera interactiva notiuni si politici de reglementare precum si proceduri de implementare si exemple de bune practici in domeniu.

Perioada: 28, 29 si 30 octombrie 2013

Cursul poate fi urmat de catre urmatoarele categorii de persoane:
• persoanele responsabile pentru dezvoltarea politicii de management al riscului in cadrul organizatiei lor;
• persoanele raspunzatoare cu asigurarea eficace a managementului riscului in cadrul organizatiei in ansamblul sau sau in cadrul unui anumit domeniu, proiect sau activitate specifica;
• persoanele care urmeaza sa evalueze eficacitatea unei organizatii in ceea ce priveste managementul riscului;
• elaboratorii de standarde, ghiduri, proceduri si coduri de buna practica care stabilesc, partial sau total, modul in care riscul trebuie gestionat.

Obiective urmarite:
• Intelegerea notiunilor fundamentale ale teoriei si practicii domeniului, respectiv a conceptului de risc cu detaliere specifica pe categoriile majore;
• Cunoasterea modalitatilor de identificare si masurare a riscului, a tendintelor, instrumentelelor, modelelor si procedurilor ce fac din managementul riscului un proces eficient, masurabil si vizibil;
• Intelegerea importantei functionarii departamentului de supraveghere a riscurilor prin operatiuni de acoperire, eliminare, transfer, masurare, monitorizare si reducere a riscurilor, in sensul eficientizarii procesului de stabilire a obiectivelor strategice ale companiei;
• Imbunatatirea tehnicii de abordare integrata a gestionarii riscurilor si cresterea eficientei sistemelor de lucru in activitatea de management al riscului.

Pentru mai multe detalii:
www.cursuriautorizate.ro
Telefon: +4021 340 04 30 / 0724 341 894, Fax: +4031 690 09 91
E-mail : office@cursuriautorizate.ro, iulia.simion@topquality.ro

TOP QUALITY MANAGEMENT
Adresa: Str Dionisie Lupu nr. 49, sector 1
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cursuriautorizate.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!