Curs autorizat ANC Auditor in domeniul calitatii – www.cursuriautorizate.ro
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
650

Calendar
10.09.2013 - 13.09.2013

Diploma
ANC

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Intr-o era in care se pune tot mai mult accentul pe domeniul calitatii, si totodata in contextul pietei romanesti in vederea obtinerii certificarilor in acest domeniu, Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) vine cu solutia. In urma semnarii acordului de parteneriat cu Institutul American IIA Global, Top Quality Management este singura companie romaneasca specializata de formare profesionala ce poate oferi auditorilor interni certificari profesionale recunoscute atat pe plan national cat si international. Ca urmare a parteneriatului semnat Top Quality Management poate organiza cursuri in vederea obtinerii de certificari profesionale recunoscute pe plan national si international. Astfel, pe plan international, am obtinut echivalarea examenului 4 CIA (Certified Internal Auditor), prin recunoasterea certificatului de auditor in domeniul calitatii.

Cei interesati in obtinerea certificarii CIA, trebuie sa parcurca urmatoarele etape:
* sa participe la cursul de auditor in domeniul calitatii, sa sustina testul final si sa obtina certificatul de auditor, recunoscut de catre Ministerul Muncii si al Educatiei;
* sa aplice pentru obtinerea PRC4 (pentru detalii suplimentare, accesati http://www.theiia.org/certification/certified-internal-auditor/cia-professional-recognition-credit/)
TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa beneficiati de oferta pentru cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII organizat la Bucuresti in luna septembrie 2012.
Perioada: 10, 11, 12 si 13 septembrie 2013
Pret: 650 RON, taxa de examinare (in valoare de 70 RON) pentru obtinerea certificatului ANC - fosta CNFPA, este INCLUSA.
Grup tinta:
Cursul se adreseaza persoanelor care urmeaza sa proiecteze si implementeze sisteme de management al calitatii si/sau sa deruleze audituri interne, de sistem si secunda parte in conformitate cu standardele de management ale calitatii precum si auditorilor interni care aplica pentru echivalarea examenului 4 CIA.
Obiective:
• Cunosterea metodologiei de audit si dobandirea capabilitatii de a conduce si organiza procesul de audit (conform ISO 19011);
• Dobandirea si demonstrarea capacitatilor personale necesare pentru derularea eficienta a unui proces de audit (conform ISO 19011).
Tematica:
• Structura si continutul standardelor din seria ISO 9000, structura documentatiei sistemelor de management al calitatii;
• Structura si continutul standardului ISO 19011;
• Realizarea auditurilor interne – pregatirea auditului, intrebari de audit, liste de verificare, analiza preliminara, raportul de audit;
• Realizarea auditurilor de terta parte si de secunda parte;
• Audituri orientate pe procese;
• Tehnici de comunicare;
• Aplicatii practice.
Detalii:
www.cursuriautorizate.ro
Telefon: +4021 340 04 30 / 0724 341 894, Fax: +4031 690 09 91
E-mail : office@cursuriautorizate.ro, iulia.simion@topquality.ro


TOP QUALITY MANAGEMENT
Adresa: Str Dionisie Lupu nr. 49, sector 1
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cursuriautorizate.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!