Curs atelier machiaj personalizat
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
150 RON

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul atelier se adreseaza doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa invete sau sa isi completeze cunostintele in materie de stilistica vestimentara si machiaj personalizat.

Se va face o analiza a culorilor si se va determina tipul de frumusete din care faceti parte, putand astfel la sfarsitul cursului atelier sa stiti ce culori vi se potivesc cel mai bine.

Analiza culorilor, de asemenea, numita si ?tonurile de culoare ce se potrivesc culorii pielii? sau ?culorile anotimpurilor?, este procesul de gasire a culorilor de imbracaminte si machiaj care se potrivesc unei persoane in functie de culoarea tenului, culoarea ochilor, si culoarea parului. Aceasta analiza de culoare este folosita ca un ajutor pentru stiliste in consultanta acordata clientelor pentru alegerea garderobei si a machiajului.

Analiza culorilor este procesul de determinare a culorilor care se potrivesc cel mai bine unei persoane tinand cont de culorile ei naturale. Exista mai multe mijloace de analiza a culorilor unei persoane. Cel mai cunoscut este cel care face analiza de culoare "dupa anotimpuri", plasand coloritul individual in patru categorii generale: iarna, primavara, vara si toamna. "IARNA" si "VARA" sunt tipurile ce contin culori cu tonuri reci, "PRIMAVARA" si "TOAMNA" fiind tipurile ce contin culori cu tonuri calde.

Cursul atelier va dura 2 zile (cate 4 ore pe zi) sau 1 zi timp de 8 ore si se va desfasura de preferinta in week-end, dimineata, pentru a putea beneficia de caracteristicile luminii de zi si de o stare de relaxare si buna dispozitie.

Pentru demonstratiile practice de machiaj personalizat se vor folosi baticuri, planse de culori, fotografii si game de produse cosmetice de calitate/profesioanle.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!