Curs Adobe Photoshop CC
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri grafica pe calculator

Oras
Timisoara

Tip curs
la distanta

Pret
200 lei

Diploma
la cerere

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Curs Adobe Photoshop CC, Lectii Video
Adobe Photoshop CC reprezinta cel mai bun program de editare grafica si corectie fotografica, existent pe piata. Din acest motiv, alaturi de Adobe Illustrator CC pentru grafica vectoriala, a devenit standardul mondial de editare grafica.
Ultima varianta a acestui software de editare grafica aduce instrumente de o creativitate si versatilitate fara precedent, ceea ce il face sa fie programul de procesare a imaginii folosit de profesionistii din lumea intreaga, pentru tot ce tine de arta digitala, pictura digitala, editare web design, corectie si ajustari de imagine, manipulare fotografica si chiar editare video.
Acest Curs Adobe Photoshop CC este structurat in 14 capitole, care cuprind 101 de lectii video si acopera pregatirea dvs. la nivel de incepator, mediu si avansat, fiind disponibil pe doua DVD.
Aveti la dispozitie 340 de exercitii, aflate in stadiul initial si final, peste 200 de presetari, care va vor ajuta sa deprindeti utilizarea instrumentelor, sa va insusiti tehnica de lucru in Adobe Photoshop CC la nivel avansat.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!