Curs acreditat MANAGER DE PROIECT pe FONDURI EUROPENE 18 - 24 martie 2013, Brasov
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Brasov

Tip curs
in clasa

Pret
1000 lei

Calendar
18.03.2013 - 24.03.2013

Diploma
CNFPA

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Curs acreditat MANAGER DE PROIECT pe FONDURI EUROPENE – 18 – 24 martie 2013, Brasov
COBO – Training si Consultanta in Afaceri, va invita sa participati la cursul acreditat Manager de Proiect pe Fonduri Europene – 18 – 24 martie la Brasov.
Managerii de proiect sunt ca dirijorii care isi aduna la un loc muzicienii, fiecare specialist cu partitura si cu ritmul sau intern. Sub conducerea dirijorului, toti raspund la aceeasi vibratie.
(L.R. Sayles)
Cursul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar certificatul eliberat la absolvire de Autoritata Nationala pentru Calificari (fostul Consiliu National de Formare Profesionala a Adultilor) este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Scopul cursului
Scopul principal al cursului este insusirea temeinica a cunostintelor teoretice si practice pentru implementarea cu succes a proiectelor finantate din fonduri europene.
Principalele obiective urmarite in cadrul cursului
• sa conduci procesele specifice de management ale unui proiect finantat din fonduri europene;
• sa optimizezi munca echipei de proiect;
• sa identifici si sa planifici toate tipurile de resurse ale proiectului;
• sa te asiguri de respectarea prevederilor contractuale specifice unui astfel de proiect;
• sa obtii obtii succesul proiectului in conditii oricat de dificile.
Beneficiile tale
• inveti sa implementezi concret si mai ales corect un proiect finantat din fonduri europene;
• participi la un curs intensiv si aplicat, nu pierzi timpul si inveti exact ceea ce ai nevoie;
• beneficiezi ulterior de consultanta gratuita prin e-mail pe o durata de 30 de zile dupa finalizarea cursului;
• obtii Certificatul de MANAGER DE PROIECT recunoscut de Ministerul Munciii, Familiei si
Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, certificat care recunoaste toate competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect - Cod COR 241919. Acest certificat este insotit de un supliment descriptiv mentionand competentele dobandite.
Cursul nostru ofera, la un cost optim, garantia calitatii si aplicabilitatii imediate a teoriei in practica, incredere si mai ales certitudinea ca banii investiti aduc beneficiile asteptate.
Nota: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.
Structura cursului
Cursul se deruleaza in 2 sesiuni de week-end prelungit (vineri-duminica). La solicitarea clientului, se poate negocia si un alt format adaptat cerintelor acestuia.
Tarif curs
Taxa de participare la curs este de 1.200 lei. Vrei sa platesti 1.000 lei? Achita cursul cu pana la 5 zile inainte de data inceperii si primesti aceasta reducere. Imediat dupa primirea formularului de inscriere, vei primi factura proforma ce trebuie achitata in 24h pentru confirmarea inscrierii.(pentru a vizualiza si alte oferte Cobo, vizitati www.cobo.ro)
Aceasta taxa de participare include: livrarea cursului, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), pauzele de cafea, asistenta si feedback in realizarea proiectului pentru examenul final, taxa de examinare finala si de eliberare a certificatului de absolvire.
Pentru a vizualiza si celelalte cursuri organizate de COBO va rugam sa intrati pe www.cobo.ro si sa deschideti Calendarul de cursuri pentru anul 2013
Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.cobo.ro si sa il trimiteti la adresa office@cobo.ro.
Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la: office@cobo.ro sau la telefon 0722.712.905.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!