Cosmetica si Machiaj - AUTORIZAT
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica

Oras

Tip curs
la distanta

Pret
56 lei pe luna

Diploma
Certificat Eurocor, Certificat Ministerul Muncii

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursuri de Cosmetica si Machiaj.
Cursul de Cosmetica si Machiaj ofera solutii eficiente de infrumusetare oricarei femei interesate de aspectul ei fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns, fiindu-va oferite diverse sfaturi practice sau mici "ponturi". Prevazut cu multe ilustratii, acest curs reprezinta un ghid util pentru orice femeie, fie ca este vorba despre propria frumusete sau despre transformarea acestei preocupari intr-o profesie.

Nici una dintre cele trei componente ale cosmeticii - terapie, ingrijire-mentinere, infrumusetare - nu poate fi neglijata. Fiecare varsta are avatarurile sale. In plus, ceea ce este natural are nevoie de a fi pus in valoare sau de a fi corectat.
A fi frumoasa si sanatoasa inseamna a sti care sunt mijloacele cele mai eficiente prin intermediul carora puteti atinge acest deziderat. Tratamentele prezentate vizeaza atat noile tehnici cosmetice, cat si retetele cosmetice traditionale. Veti invata sa le folositi in asa fel incat sa devina parte integranta a existentei dumneavoastra si, in acelasi timp, veti fi de ajutor celor din jur, in calitate de specialist in cosmetica.
Impresia pe care o faceti celorlalti, prin felul in care aratati, este cheia succesului dumneavoastra. Avand mai multa grija de imaginea dumneavoastra, se schimba si modul in care va autoapreciati. Printr-un "look" potrivit veti dobandi o mai mare incredere in dumneavoastra.
Aceasta incredere in sine va determina un mod de percepere diferit din partea celorlalti, categoric favorabil. Acordarea catorva minute zilnic pentru infrumusetare reprezinta, de fapt, atat de mult pentru succesul dumneavoastra!

Cursul de Cosmetica si Machiaj este impartit in 16 module. Veti gasi informatii din istoria cosmeticii, despre structura pielii etc. Veti fi sfatuiti ce produse, tehnici si materiale sa folositi.
La sfarsitul fiecarui modul veti gasi o scurta prezentare a termenilor de specialitate ce au fost cuprinsi in modulul respectiv.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor.

Pentru acest curs, puteti obtine si un certificat de competente profesionale in centrele de evaluare autorizate. Aceste certificate se obtin la sfarsitul cursului in urma unei sesiuni de evaluare de doar cateva zile. Certificatele au regimul actelor de studiu, putand fi inregistrate in Cartea de Munca. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Aveti la dispozitie si ritmul clasic, lunar, dar si un ritm lent, cu un caiet la doua luni. Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit!

Durata cursului:
5 luni - 3 module pe luna
8 luni - 2 module pe luna
16 luni - 1 modul pe luna
32 luni - 1 modul la 2 luni
Timpul optim pentru invatarea unui caiet/ modul de curs lunar este de 8 ore/luna sau doar 15 minute/zi!

Cursul de Cosmetica si Machiaj nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul de Cosmetica si Machiaj cuprinde toate materialele necesare studiului.

PRET

Inscrie-te acum si beneficiezi de 20% REDUCERE IMEDIATA la pretul de lista

Pret de lista al unui modul de studiu: 70 lei / modul
Pret PROMO al unui modul de studiu: 56 lei / modul
Preturile includ TVAcontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!