Consilier pentru dezvoltare personala
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Satu Mare

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Inscrie-te acum la Cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala (COR 242324), acreditat de A.N.C. (CNFPA), Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.
Ceea ce iti propune acest curs este un concept nou care iti permite sa aduci informatia si experienta ta din domeniul dezvoltarii personale si cel din propria calificare intr-o formula noua transformationala care iti faciliteaza descoperirea abilitatilor de consilier in dezvoltarea personala conferind succesul asteptat prin prisma oportunitatilor actuale.
UTILITATEA CURSULUI
ceea ce faci in prezent nu te mai motiveaza si nu-ti mai aduce satisfactii
iti doresti o schimbare de perspectiva in domeniul tau profesional si personal
ai posibilitatea de a-?i diversifica sursele de venit
vrei sa lucrezi pe cont propriu si sa-ti administrezi cabinetul tau de consiliere asa cum ai visat sa fie
ti-ar placea sa faci cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere, cu certificat recunoscut atat in Romania cat si in Uniunea Europeana care iti ofera posibilitatea practicarii ocupatiei de Consilier pentru Dezvoltare Personala cu drept de libera practica in cadrul cabinetului tau individual ca persoana fizica autorizata
iti doresti un curs practic care sa-ti arate pasii spre insusirea abilitatilor de consilier si cum sa realizezi intr-un mod eficient si performant managementul cabinetului tau
ofera posibilitatea colaborarii in cadrul gradinitelor, scolilor, spitalelor, clinici si cabinete de medicina alternativa, in cadrul serviciilor de Resurse Umane, consilierea confilictelor de munca si integrarea amiabila in sisteme (institutii, firme, corporatii)
iti ofera posibilitatea de incheiere a parteneriatelor de business in diverse domenii
vei invata tehnici si exercitii practice, iti vei insusi instrumente eficiente pentru lucrul individual si cu grupul si vei dobandi cunostintele necesare pentru a deveni un bun consilier
implica explorarea, intelegerea si rezolvarea unor situatii disfunctionale din zona personala sau profesionala
iti vei activa potentialul si resursele creative in vederea imbunatatirii relatiei cu tine si cu cei din jurul tau participand direct la bunastarea lor fizica si mentala
vei invata cum sa analizezi situa?iile problema si cum sa explorezi potentiale solutii ale situatiilor problema
vei stii cum sa-ti dezvolti propria cariera
posibilitatea de a tine cursuri de dezvoltare personala
poti obtine mai repede ceea ce iti doresti si iti poti organiza timpul mai eficient in functie de nevoile tale
EXTRAS DIN STANDARDUL OCUPATIONAL:
Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.
Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata si non-directiva.
CERINTE PENTRU INSCRIERE:
Copie CI
Certificat nastere
Copie certificat casatorie (in cazul schimbarii numelui)
Copie acte studii (licenta – orice specializare)
Cererea de inscriere (se completeaza in momentul depunerii actelor)
Durata curs: 150 ore (50 ore pregatire teoretica, 100 ore pregatire practica)
CERTIFICARE
La finalul formarii, se organizeaza un examen cu reprezentanti ANC. Pentru obtinerea certificatului este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor. In urma absolvirii veti obtine certificatul de absolvire si suplimentul descriptiv al competentelor dobandite. Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, insa certificatul de absolvire acreditat ANC se poate obtine doar cu diploma de licenta.
*Pretul cursului este de 4000 RON (se pot plati in 3 rate, cate una inainte de fiecare modul). In acest pret sunt incluse cursul pe suport de hartie si predat, fise de lucru, cafea, apa. Se ofera reducere de 20% daca plata se efectueaza integral la inceputul formarii (3200 RON).
Cursul poate fi organizat in orice oras din tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de participanti.
Trainer: BUNGHIS ADONIS, psiholog, psihoterapeut, cadru universitar, evaluator, formator de formatori, Master Coach si Trainer European Metoda Resonanz, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Practician Metoda Silva si Theta Healing, cu multiple formari si mastere de specialitate in terapii cognitiv-comportamentale, psihoterapie pozitiva, psihodrama, art-terapie si dans terapie, psihanaliza, cu o experienta de 10 ani in domeniu.

ORAS DURATA PRET
Oradea 4 Saptamani 3600 RON
Cluj-Napoca 4 Saptamani 3600 RON
Satu Mare 4 Saptamani 3600 RON

Discounturile se aplica in urmatoarele situatii :
– 5% pentru 2 persoane inscrise simultan de la aceiasi firma
– 5% pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri
-10% pentru participarea la 3 cursuri
– 15% pt participarea la 4 sau mai multe cursuri
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!