Club de conversatie in limba engleza
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri engleza

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
190

Diploma
Certificat de Competente Lingvistice

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Daca doresti sa te relaxezi dupa o zi plina de munca sau de scoala si in acelasi timp sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza te asteptam la clubul nostru de conversatie!

Alatura-te cursului nostru de conversatie in limba engleza ... oricand doresti!

Te ajutam sa-ti imbogatesti vocabularul si sa-ti perfectionezi pronuntia in limba engleza intr-un mod foarte placut si interactiv cu ajutorul trainerilor nostri care transforma cursul de conversatie intr-o adevarata placere.

Cursurile se bazeaza pe comunicare pe diverse teme de interes cu aplicabilitate in viata de zi cu zi. Aceste cursuri se adreseaza persoanelor care au cel putin cunostinte medii de limba engleza, fiind un curs unde discutiile se poart? exclusiv in limba engleza. Din acest motiv inainte de inceperea cursului veti sustine un test de limba. Scopul acestui curs este ca toti participantii sa dobandeasca fluenta in limba engleza intr-un mod foarte relaxant si intr-o ambianta prienteneasca.

Te invitam sa participi gratuit la o sedinta a cursului de conversatie in limba engleza pentru a te convinge singur/a ca la cursul nostru de conversatie imbini placutul cu utilul si te relaxezi in timp ce-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza intr-un mediu agreabil, destins si prietenesc.

Cursurile au un program prestabilit si se desfasoara Lunea si Miercurea de la 19:00-20:30 la sediul nostru. Participarea la curs se face pe baza unui abonament lunar, care contine 8 sedinte (a cate 1,5 ore sedinta). Tariful cursului este de numai 15,83 lei/ora, adica 190 lei/abonament (TVA inclus).

Va asteptam la curs!
Echipa MetaServ

MetaServ Educational Center
Adresa: Splaiul Independentei, nr. 17, bl. 101 Izvor, sc. 3, et. 6, ap. 49, Sector 5, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.metaserv.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!