Calatoria Eroului, tabara de dezvoltare personala
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras

Tip curs
in clasa

Calendar
26-31 august 2011

Diploma
Diploma de participare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Te afli la o rascruce in viata ta personala sau profesionala si nu stii incotro sa o apuci? Ai intrebari si nu gasesti raspunsuri? Intri in relatii toxice si nu intelegi cum de repeti la nesfarsit acest comportament? Ai probleme de sanatate care sunt generate de aspecte emotionale nerezolvate? Ai nevoie de mai multa claritate si performanta in diverse aspecte ale vietii tale?

Intr-un cuvant, ai o problema si vrei sa o rezolvi? Sau poate pur si simplu nu ti-ai planificat inca vacanta si vrei sa te distrezi? Te invitam in tabara de dezvoltare personala Calatoria Eroului, alaturi de oameni preocupati, ca si tine, de dezvoltarea personala.

Cine?
- tu, daca ai o problema pe care vrei sa o rezolvi sau iti doresti pur si simplu o vacanta speciala
- facilitator experienta interioara: Mugur Badarau, Trainer & nlp-Resonanz? Coach
- facilitator experienta exterioara: Iulia Bahovski
- organizator: Info Bulgaria

Unde?
Locatie: complexul hotelier Bryasta, aflat in apropierea orasului Veliko Tarnovo (oras medieval situat la 180 km de Bucuresti, fosta Cetate de scaun a tarii, pe scurt Sighisoara Bulgariei)

Cand?
Plecam cu autocarul din Bucuresti pe 26 august si ne intoarcem pe 31 august 2011 (6 zile, 5 nopti).

Ce obtii?
- iti rezolvi problema distrandu-te (de doua ori pe zi au loc workshop-uri si seminarii tematice, organizate intr-o maniera practica si experientiala, utilizand tehnici de coaching de grup, Programare Neuro-Lingvistica (NLP), Neuro-Hypnotic Repatterning?, Analiza Tranzactionala, Emotional Freedom Techniques? (EFT), Dynamic Spin Release? (DSR), hipnoza Ericksoniana)
- mergi intr-o tabara deosebita, vizitezi locuri pitoresti si incarcate de istorie si care completeaza perfect programul de dezvoltare personala iar la final obtii diploma ta de erou
- alte servicii incluse: transport Bucuresti ? Veliko Tarnovo, cazare camera dubla, 3 mese pe zi, cina festiva, transport si vizite la obiective turistice, piscina, Internet
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!