Authentic Personal Development Training – by Catalin Chirilescu
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
200

Calendar
22.09.2012 - 22.08.2012

Diploma
-

Cod COR
-

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Dupa o pauza binemeritata si o vara fierbinte, va invitam pe voi toti cei doritori sa facem o schimbare in bine in privinta propriilor noastre persoane, pe data de 22 septembrie 2012, sa ne petrecem o zi impreuna la trainingul Authentic Personal Development sustinut de binecunoscutul trainer Catalin Chirilescu.

Inainte de orice forma de dezvoltare profesionala este imperios necesar sa ne dezvoltam pe noi insine, sa devenim modele pentru cei din jurul nostru. O schimbare autentica ar avea loc intr-un astfel de mod si noi toti, impreuna, am putea beneficia de ea.

"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume" (Mahatma Gandhi)

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa se familiarizeze cu tehnicile utilizate in domeniul dezvoltarii personale si profesionale, precum si trainerilor ce doresc sa-si imbunatateasca pregatirea utilizand acest tip de instrumente si tehnici.

Cursul se desfasoara pe parcursul unei singure zile in intervalul orar 09.30 – 18.00.

Perioada: 22 Septembrie 2012, Bucuresti

*Locatia va fi anuntata celor inscrisi

Structura cursului

? Misiune si valori
? Obiective
? Time Management
? Instrumente NLP

Catalin Chirilescu este trainer Coca Cola Romania, este autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti si organizeaza cursuri de „Formare de Formatori” si „Public Speaking”, "Brand Personal", "Persuasiune si Influenta", "Tehnici de negociere si vanzari". Este specialist in dezvoltare personala si profesionala, instrumente NLP, Analiza Tranzactionala si Process Communication Model. Deasemenea, Catalin Chirilescu organizeaza si livreaza cursuri si de dezvoltare personala, sub forma grupurilor de ascultare activa, dezvoltare de abilitati, comunicare interpersonala, planificare personala, autocunoastere, claritate si actiune.

Cursul face parte din proiectul Authentic Personal & Professional Development, in cadrul caruia se doreste organizarea a 2 sesiuni de training si 8 workshop-uri pe parcursul a 4 luni, in perioada septembrie – decembrie 2012, astfel: Modul I – Authentic Personal Development Training cu Workshop-urile: Misiune si Valori (Mission & Values), Obiective (Goals), Planificare, orgaizare si time management (Planning & Organizing & Time Management), Instrumente NLP (NLP Techniques)si Modul II - Authentic Professional Development Training cu Workshop-urile: Negociere (Negotiation), Vanzari (Sales), Abilitati de prezentare (Presentation skills), Construirea relatiilor eficiente (Building Efficient Relationships)

Valoare investitie

PROMOTIONAL! Pentru toti cei care se inscriu pana pe data de 15 septembrie 2012, inclusiv, pretul este redus de la 250 RON la 200 RON .
*Numarul locurilor este limitat.

REDUCERE! Persoanele care vor mai inscrie inca o persoana noua la curs vor beneficia de pretul redus de 150 RON.

Modalitatea de inscriere: Solicitati formularul de inscriere la adresa de e-mail training.catalin.chirilescu@gmail.com. Trimiteti la aceeasi adresa formularul completat si veti primi factura proforma in baza careia puteti face plata cursului direct in contul bancar sau prin ordin de plata sau internet banking. Rezervarea locului se va face prin achitarea taxei de participare si confirmarea acesteia printr-un e-mail.

Contact: Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail mai sus mentionata sau la tel. 0724.718.922 sau 0753.581.910
Web: www.catalinchirilescu.ro
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!