Aplica noile tehnici de optimizare SEO- Curs Marketing online autorizat ANC
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri marketing

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
500

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In fiecare an, Google isi schimba algoritmii de optimizare de cate sute de ori. Desi de cele mai multe ori, schimbarile sunt minore, Google lanseaza si update-uri majore (Google Panda sau Google Penguin) care afecteaza din multe puncte de vedere indexarea continutului in motorul de cautare.
Pentru marketerii online, este necesar sa fie la curent cu update-urile Google pentru a-si imbunatati tehnicile SEO si a pentru a genera trafic pe site-urile gestionate. Cursul de Marketing online ce va fi sustinut de trainerii Creative Business Management in perioada 16-17 noiembrie, este dedicat tuturor celor care vor sa invete sa faca SEO dupa noul algoritm Google Colibri, sa implementeze o campanie de Google Adwords si sa desfasoare campanii de promovare pe Facebook.

Nu vor lipsi din prezentarile de curs nici metodele de realizare a unui continut optimizat din punct de vedere SEO, tool-urile specifice de monitorizare si analiza SEO, implementarea unei campanii de Google Adwords si nici campaniile de recomandare necesare indexarii in motoarele de cautare.
Cursul de Marketing online este sustinut in perioada 16-17 noiembrie, la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Trainerul cursului va fi Ionut Condruz , cu o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. A participat la numeroase cursuri de perfectionare, atat in tara cat si in strainatate, si a sustinut prelegeri la conferinte nationale si internationale, pe teme de Management si Marketing. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor.

Costul formarii este de 500 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere 14 noiembrie. Cursul este disponibil si in format e-learning, la un pret de 300 lei.

Se acorda si reduceri de grup:
- 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)
- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)
- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru detalii suplimentare si inscriere ne puteti contacta telefonic la numerele 031.428.24.44 si 0733.077.909 sau pe email la adresa ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.

Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!