Agentia Nationala Antidrog si partenerii sai din proiectul „Egalitate pe piata muncii! - Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile” incep cursurile de calificare profesionala a persoanelor din grupurile vulnerabile din regiunile Bucuresti –
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri cosmetica

Oras

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Agentia Nationala Antidrog, impreuna cu partenerii sai din proiectul „Egalitate pe piata muncii! - Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile” organizeaza, incepand cu data de 23 februarie 2015, cursuri de calificare pentru 330 de beneficiari din categoria persoanelor cu dizabilitati, tinerilor de peste 18 ani care au parasit sistemul de protectie sociala si a persoanelor de etnie roma.

Cursurile de calificare sunt furnizate in cadrul Activitatii 8 din proiect de catre Agentia Nationala Antidrog, lider de parteneriat si vizeaza ,,furnizarea programelor de formare profesionala, inclusiv calificarea si recalificarea, pentru cresterea si dezvoltarea aptitudinilor si calificarilor unui numar de 700 persoane vulnerabile.”

Cursurile sunt organizate in trei locatii din: Bucuresti, Targoviste si Corbii Mari, judetul Dambovita in regiunile de implementare Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia. In cadrul activitatii sunt organizate cursuri de nivelul 1, cu o durata de 3 luni: cofetar, manichiurist-pedichiurist, patiser, asamblor articole textile, barman ospatar, ingrijitor batrani la domiciliu, lucrator in comert si cursuri de nivelul 2, cu o durata de 6 luni: operator introducere, prelucrare si validare date, frizer si zugrav.


DESPRE PROIECT: Proiectul isi propune sa incurajeze angajatorii din diverse domenii de activitate sa integreze in echipele profesionale persoane apartinand grupurilor de etnie roma, celor cu dizabilitati si persoanelor dependente de droguri. Pentru atingerea acestui obiectiv, proiectul vizeaza calificarea unui numar de 700 persoane din categoriile vulnerabile. Beneficiarul proiectului este Agentia Nationala Antidrog, in parteneriat cu : Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 1, Bucuresti (DGASPC S1), Romani Criss – Centrul romilor pentru interventie sociala si studii, Fundatia de Sprijin Comunitar, Asociatia TRANSCENA, SC Avangarde Technologie Consulting SRL, Arhiepiscopia Tomisului, Agentia Nationala pentru Romi, LOOP Operations si Faxmedia Consulting.

Cursurile sunt realizate in cadrul proiectului POSDRU 165/6.2/S/140936, „Egalitate pe piata muncii! - Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile? cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!