360 lei - Curs de formator autorizat ANC (fost CNFPA) ,10 - 11 Decembrie 2012
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
360 lei

Calendar
10.12.2012 - 11.12.2012

Diploma
Cerstificat de absolvire

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
De ce un curs de Formator?
Intr-un mediu economic din ce in ce mai competitiv, in care asteptarile profesionale sunt din ce in ce mai mari, preocuparea pentru dezvoltarea si perfectionarea continua devine esentiala. In conformitate cu cerintele OG 129/2000, articolul 23, care reglementeaza formarea profesionala continua in Romania, se prevede ca incepand cu 01.01.2010, furnizorii de formare profesionala pentru a fi autorizati trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire.

Obtinerea certificatului de formator (cod COR 242401) autorizat ANC (fost CNFPA) si acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii reprezinta un pas inainte pentru formarea profesionala a ta si a viitorilor cursanti.

Beneficii
Beneficiile cursului de formator autorizat ANC (fost CNFPA):
Cursul autorizat CNFPA ofera certificate de absolvire cu recunoastere nationala;
Cursul ofera participantilor o viziune de ansamblu asupra ocupatiei de formator, de la pregatire si organizare, la livrare si evaluare, utilizand tehnici si procedee pentru o comunicare eficienta. Pe tot parcursul programului, participantii vor avea ocazia sa-si testeze noile abilitati prin aplicatii practice si exercitii;
La finalul cursului, absolventii devin profesionisti certificati conform ocupatiilor din COR (formator). Absolventii vor dobandi cunostinte noi despre tehnici, metode si instrumente de training moderne, aplicabile in orice domeniu de activitate;
In cazul in care absolventii conduc o echipa, vor putea motiva personalul si creste nivelul de specializare pentru angajati, ulterior, fara costuri suplimentare, folosind doar expertiza existenta in cadrul companiei.

Competente
Competente profesionale dobandite in urma parcurgerii cursului:
1. Pregatirea formarii;
2. Realizarea activitatilor de formare;
3. Evaluarea participantilor la formare;
4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare;
5. Marketing-ul formarii;
6. Proiectarea programelor de formare;
7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare;
8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

Lectorii Younique Advisers, cu experienta de peste 10 ani, te asteapta la un curs eficient, interactiv si acreditat CNFPA.

Lector: Cristina Mateescu
Trainer autorizat CNFPA in formare profesionala si cu o experienta relevanta in predarea de cursuri de formator, fonduri europene si management de proiect. De asemenea, Cristina Mateescu a sustinut numeroase cursuri de comunicare, negociere, antreprenoriat clientilor si colaboratorilor. Experienta profesionala, de peste 10 ani, in domeniul formarii profesionale si managementul proiectelor confera cursului de formator o experienta deosebita si folositoare. Abilitatile dezvoltate de comunicare, spiritul de echipa si dorinta de a impartasi cunostintele dobandite de-a lungul experientei profesionale o recomanda pe Cristina Mateescu ca un trainer potrivit pentru acest curs.

Lector: Horatiu Dimulescu
Formator autorizat CNFPA, cu o bogata relevanta in coordonarea echipelor, in marketing si in formarea profesionala. Horatiu Dimulescu vine in intampinarea nevoilor cursantilor cu un bagaj consistent de cunostinte, dobandite pe parcursul experientei profesionale si in urma cursurilor si workshopurilor de comunicare, leadership, negociere si formarea echipei sustinute in ultimii 7 ani.


Lector: Marius Mateescu

Formator autorizat CNFPA cu experienta relevanta ca auditor financiar si organizational. Marius Mateescu aduce valoare cursului prin pregatirea pedagogica si experienta de management acumulata prin proiectele realizate de peste 10 ani, va pune la dispozitia cursantilor perspectiva certificarii ?Six Sigma Black Belt? privind eficientizarea proceselor si procedurilor organizationale.
Taxa de participare la curs: 360 lei (curs scutit de TVA) - include suportul de curs, caiet de lucru, suportul logistic, examenul final, cafea si racoritoare
Pentru mai multi participanti de la aceeasi firma se ofera vouchere pe care le puteti folosi la orice curs sustinut de Younique Advisers sau Tipique, astfel:

- 2 participanti, 2 vouchere x 50 lei
- 3 participanti, 3 vouchere x 80 lei
- 4 participanti, 4 vouchere x 100 lei

Contact si inscriere prin email sau telefon: laura.david@youniqueadvisers.ro
Telefon: 0733000034

Younique Advisers srl
Adresa: Splaiul Unirii nr 6, bl B3A, et 4, modul 3
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.youniqueadvisers.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!