330 lei - Curs Formator, 10 -11 Decembrie 2014 (accesand site-ul beneficiati de reduceri avantajoase pentru 2 sau 3 persoane)
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
330 lei

Diploma
Certificat de absolvire

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Oferta:

Pachet pentru 2 cursanti: 600 lei
Pachet pentru 3 cursanti (+ 1 cursant GRATUIT): 900 lei

Persona de contact: Laura David
laura.david@youniqueadvisers.ro
telefon: 0733.000.034
Perioada cursului: 10 - 11 Decembrie 2014
Programul cursului: ora: 9:30 - 17:00

Locatie: Splaiul Unirii nr. 6, cladirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, Bucuresti

Acte necesare pentru inscriere, in copie:
•Diploma de licenta / adeverinta de absolvire a facultatii
•Copie dupa buletin
•Certificatul de casatorie, in cazul schimbarii numelui
•Certificat de nastere

Competente profesionale dobandite in urma parcurgerii cursului:
•Pregatirea formarii
•Realizarea activitatilor de formare
•Evaluarea participantilor la formare
•Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
•Marketing-ul formarii
•Proiectarea programelor de formare
•Organizarea programelor si a stagiilor de formare

Pretul cursului include: suport de curs, caiet de lucru, suport logistic, examen final, emiterea certificatului ANC, cafea si racoritoare.Younique Advisers a sustinut 33 de sesiuni de formare avand in portofoliu un numar de peste 406 de cursanti.

Lectorii Younique Advisers sunt traineri autorizati ANC (CNFPA) in formare profesionala cu experienta relevanta in sustinerea cursurilor de formator, fonduri europene si management de proiect de peste 13 ani.

Lector: Cristina Mateescu
Are o experienta de peste 13 ani in scrierea, implementarea, decontarea, monitorizarea proiectelor cu finantare nerambursabila (SAPARD, PHARE, Ministerul Agriculturii, Ministerul Dezvoltarii, Administratia Fondului de Mediu, Ministerul Finantelor, FEADR, POR, POS CCE, BAS ROMANIA, AIPPIMM, etc.) in diverse domenii de activitate: agricultura, vinificatie, mezeluri, turism, bauturi alcoolice, ape minerale, bauturi racoritoare, servicii IT, media, cosmetica, energie regenerabila, infrastructura, irigatii, comert, fabricare mobila, proiecte pentru mestesuguri, etc. ). De asemenea, dna Mateescu este evaluator agreat de Ministerul de Finante pentru proiectele cu finantare nerambursabila prin POR.
Totodata, dna Mateescu are pregatire pedagogica si o experienta extinsa in predarea de cursuri de formator, fonduri europene, management de proiect, analiza cost-beneficiu in contextul proiectelor finantate din Instrumente Structurale. Experienta sa aduce plus valoare participantilor la curs, din perspectiva strategica a proiectelor pe fonduri nerambursabile, dar si din perspectiva formarii profesionale.

Lector: Marius Mateescu
Formator autorizat CNFPA cu experienta relevanta ca auditor financiar si organizational. Marius Mateescu aduce valoare cursului prin pregatirea pedagogica si experienta de management acumulata prin proiectele realizate de peste 13 ani, va pune la dispozitia cursantilor perspectiva certificarii “Six Sigma Black Belt” privind eficientizarea proceselor si procedurilor organizationale.
Important pentru dumneavoastra: Orice organizatie, institutie publica sau persoana fizica ce actioneaza in interiorul sau in afara sa ca si furnizor de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori autorizati (Ordonanta Guvernului 129 / 2000).

Younique Advisers este inregistrata la Registrul National al Calificarilor Profesionale din Romania (ANC, fost CNFPA) sub numarul 40/7473 din 28.12.2010.

Younique Advisers srl
Adresa: Splaiul Unirii nr 6, bl B3A, et 4, modul 3
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.youniqueadvisers.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!