200 lei - Curs de FORMATOR adresat Cadrelor Didactice
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri Formator

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
200 lei

Calendar
29.03.2013 - 30.03.2013

Diploma
Cerstificat de absolvire

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Perioada cursului: 29 – 30 martie 2013
Programul cursului:
29 martie 2013, ora: 14.00 - 18.00
30 martie 2013, ora: 9.30 - 16.00
Locatie: Splaiul Unirii nr. 6, cladirea B3A, etaj 4, modul 3, sector 4, Bucuresti

Avem placerea de a va invita la cursul de formator adresat cadrelor didactice, in perioada 29 – 30 martie 2013

Important pentru dumneavoastra: Doriti sa obtineti Gradatia de Merit conform Anexei la OMECTS 5617/11.11.2010 referitor la Metodologia si Criteriile de Acordare a Gradatiei de Merit in Invatamantul Preuniversitar? Daca da, trebuie sa aveti in portofoliul dumneavoastra documente care sa ateste calitatea de FORMATOR.

SC Younique Advisers SRL, furnizor autorizat ANC sub numarul 40/7473 din 28.12.2010, organizeaza cursul de FORMATOR (cod COR 242401) care va ofera posibilitatea de a obtine certificatul de absolvire.

Cursul are un puternic caracter interactiv, practic, ofera participantilor o viziune de ansamblu asupra ocupatiei de formare, de la pregatire si organizare, la livrare si evaluare, utilizand tehnici si procedee pentru o comunicare eficienta.

Competentele profesionale dobandite in urma parcurgerii cursului sunt urmatoarele: pregatirea formarii, realizarea activitatilor de formare, evaluarea participantilor la formare, aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, marketing-ul formarii, proiectarea programelor de formare, organizarea programelor si a stagiilor de formare, evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.


Lectorii Younique Advisers (Cristina Mateescu si Marius Mateescu) sunt traineri autorizati ANC (CNFPA) in formare profesionala, cu experienta relevanta in sustinerea cursurilor de formator, fonduri europene, evaluare, management de proiect, de peste 10 ani.


Lector: Cristina Mateescu

Dna Cristina Mateescu are pregatire pedagogica si o experienta extinsa in sustinerea de cursuri de formator, fonduri europene, evaluator proiecte. Experienta sa aduce plus valoare participantilor la curs, din perspectiva strategica a proiectelor pe fonduri nerambursabile, dar si din perspectiva formarii profesionale. Dna Mateescu are o experienta de peste 11 ani in scrierea, implementarea, decontarea, monitorizarea proiectelor cu finantare nerambursabila in diverse domenii de activitate.


Lector: Marius Mateescu

Dl Marius Mateescu are o pregatire pedagogica si o experienta extinsa in sustinerea de cursuri detinand Certificat de formator, competente pentru eficientizarea proceselor si procedurilor in cadrul companiei “Six Sigma Black Belt”, management situational, management de tranzitie, abilitati de dezvoltare proprie, relatiilor in echipa, dezvoltarea relatiilor intre angajati.

Are o experienta de peste 11 ani in activitati de consultanta in domeniul fondurilor structurale si de coeziune fiind expert in elaborarea de proiectii financiare, analize cost-beneficiu, analize de rentabilitate si indicatori financiari, etape necesare in scrierea, implementarea si decontarea proiectelor pe fonduri europene.

De asemenea, dl Marius Mateescu are o experienta bogata in audit, management financiar, eficientizarea vanzarilor si cresterea profitabilitatii companiilor, prin prisma pozitiilor ocupate la companii multinationale si romanesti (SC Kpmg Romania SRL, Diageo Balkans LTD, SC Vodafone Romania SA etc).Va asteptam cu drag,

Laura David, Manager Comunicare

E-mail: laura.david@youniqueadvisers.ro

Tel: 0733 000 034

Younique Advisers srl
Adresa: Splaiul Unirii nr 6, bl B3A, et 4, modul 3
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.youniqueadvisers.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!