“Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri psihologie

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
495Euro

Calendar
27.05.2016 - 29.05.2016

Diploma
Diploma de absolvire recunoscuta international

Cod COR
-

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Lifelong Learning Solutions va asteapta - in Bucuresti - la seminarul intitulat “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta” in perioada: 27-29 mai 2016 !

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 13 mai 2016.

Acest seminar este recunoscut international si este inclus atat in programul “PCM® – Train the Trainer”, cat si in programul “PCM® – Train the Coach”.

Va invitam sa petreceti impreuna cu noi 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii (Process Communication Model®= PCM®)!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale si profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

Pentru a face fata cu succes atat situatiilor-cheie, cat si provocarilor cotidiene, Modelul Procesului Comunicarii ne propune o abordare sistematica si integratoare, in care gestionarea propriei noastre personalitati devine simpla si eficienta - daca utilizam cu responsabilitate instrumentele speciale puse la dispozitie de catre acesta.

In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii.

Kahler Communication Europe, Process Communication UK Ltd. si Process Communication Romania au anuntat ca prin actiunile lor conjugate in domeniul responsabilitatii sociale corporative doresc sa stimuleze interesul coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor de a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale. Prin urmare, KCE si KCR ofera suport financiar in cazurile adecvate pentru a ajuta profesionistii din domeniile mentionate sa cunoasca si sa aplice Modelul Procesului Comunicarii.

Lifelong Learning Solutions se alatura acestor organizatii internationale si ofera facilitati speciale participantilor la seminarele PCM® pe care le organizeaza, finantand cu pana la 10% un anumit numar de locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan - http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

Numar de locuri disponibile: 10 - dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

Locatia va fi anuntata participantilor care au finalizat procedurile de inscriere.

Taxa de participare: 495Euro acopera costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, materialele conexe, miniprotocolul pentru pauzele de cafea si de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Fiecare caz este analizat in mod individual. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii (conditie prealabila obligatorie).

Reducere:

7% din valoarea taxei de participare se ofera pentru doua sau trei persoane inscrise din aceeasi familie sau organizatie.

Aceasta reducere nu se poate cumula si nu se aplica pentru locurile partial finantate.

Pentru a ne solicita orice alte informatii in plus va rugam sa accesati: http://www.lifelong.ro/contact

Pentru inscrieri va invitam sa utilizati acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

Detalii referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta

Informatii suplimentare despre Profilul Individual al Personalitatii puteti afla accesand: http://www.lifelong.ro/Realizarea-Profilului-Individual-de-Personalitate

Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.rocontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!