Learning Solution Grup
Firma are 5 cursuri introduse
Learning Solution Grup este partener oficial Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner) pentru programele de cursuri, traininguri si de certificari privind aplicatiile si tehnologiile dezvoltate.
Singura modalitate oficiala de a obtine competente atestate pentru solutiile Microsoft este prin centrele Certified Partner for Learning Solution acreditate.

In cadrul centrului Learning Solution activeaza specialisti cu foarte buna pregatire tehnica (Microsoft Certified Trainer), ce dispun permanent de intreaga gama de produse Microsoft si de acces special la cele mai noi informatii tehnologice. Cursurile si training-urile sunt predate in sali cu un numar de maximum 15 studenti, pentru o modalitate optima de invatare.
Materialul didactic dupa care se desfasoara cursurile este Microsoft Official Curriculum (MOC).
MOC-urile sunt elaborate de proiectantii de aplicatii si inginerii de suport de la Microsoft, acestea sunt cele mai bune si complete resurse pentru instruirea in produse si tehnologii Microsoft.

Majoritatea cursurilor sunt urmate de examene de certificare.

Directiile de certificare Microsoft acopera o gama larga de necesitati ale specialistilor IT. Prin specializari in cadrul certificarilor, profesionistii IT pot demonstra o cunoastere mai profunda a domeniilor de securitate, mesagerie electronica, baze de date sau desktop support.
Procesul de examinare este foarte riguros si include rezolvarea unor scenarii ce includ sarcini similare cu cele cu care ne intalnim in activitatea de zi cu zi.

Date contact firma cursuri
Learning Solution Grup
Adresa: Str. Transilvaniei nr. 24, Sector 1, Cod Postal 010798, Bucuresti
Telefon: +40 748 114 544
Website: http://learningsolution.ro/


Cursuri oferite de Learning Solution Grup

Alte cursuri informatica

Cursuri retele

Cursuri baze de date

Cursuri baze de date

Cursuri retele


Gaseste cursuri


Iti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!