Workshop gratuit Cambridge Advanced - tot ce ai nevoie pentru studii si o cariera de succes
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri engleza

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
-

Calendar
27.10.2012 - 27.10.2012

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge din cadrul campaniei „English - your way to success” ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Workshop-ul va avea loc sambata, 27 octombrie, orele 15:00 la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numarul 9, sectorul 1, Bucuresti.

Atelierul gratuit sustinut de Aniella Busila, Cambridge ESOL Presenter, le va oferi tinerilor informatii valoroase despre structura examenelor Cambridge, strategii si tehnici de abordare cu succes a examenelor, dar si avantajele unui certificat FCE si/sau CAE pentru o cariera de succes.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL si anual pregateste sute de candidati pentru examenele Cambridge si IELTS. In cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

"Invatarea limbii engleze presupune cresterea oportunitatilor pentru dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui tanar. Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta cunoasterii limbii engleza, dar mai ales obtinerea unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes. In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatului”, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Durata atelierului de limba engleza: 1 ora si 30 de minute

Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza prin completarea formularului online aici: http://shakespeare-school.ro/engleza-tineri/ateliere-gratuite.
Calendarul tuturor workshop-urilor gratuite este publicat pe site-ul oficial:
www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Engleza tineri - Ateliere gratuite”.

Campania „English - your way to success” este un proiect initiat de Shakespeare School ce incurajeaza tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza. Alaturi se afla Fischer International, centrul de carte straine si reprezentanta Cambridge ESOL in Romania.

Shakespeare School
Adresa: Str Eufrosin Poteca nr 42 A, sector 2
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.shakespeare-school.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!