Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti - Apuseni 2015
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri pictura

Oras

Tip curs
in clasa

Pret
1650 lei

Diploma
Se acorda diploma de participare

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Ne pregatim pentru sezonul de vara care reuneste anul acesta 3 tabere: una de initiere in pictura si doua pentru nivel intermediar.
Prima tabara de pictura se va desfasura in perioada 20-28 iunie in Apuseni, la Campeni, in mijlocul naturii, intr-un peisaj de vis invaluit intr-o liniste desavarsita. Intr-o locatie izolata de lumea dezlantuita vom picta fie pe terasa suspendata deasupra vaii Botestiului, fiind martorii scurgerii tihnite a zilei in ritmul vesniciei si a spectacolului inedit de lumini, culori si umbre al apusului sau ne vom lasa pierduti in imensitatea din jur instalandu-ne sevaletul langa un palc de copaci sau capite de fan sa pictam in voie. Sevaletele sunt din partea organizatorilor pe durata taberei.
Tabara din Apuseni este pentru nivel intermediar si se adreseaza persoanelor care vor sa evolueze si sa picteze in preajma unui pictor profesionist. Pe parcursul celor 8 zile vom aborda peisajul si portretul. Va fi o tabara axata pe multa practica in aer liber alaturi de Tudor Francu, instructorul artistic al taberei, pictor profesionist din Beius.
Specificul taberelor noastre de pictura este atmosfera speciala- artistica, ludica, propice creatiei, prietenoasa precum si dedicatia cu care ne ingrijim pentru ca fiecare persoana sa simta ca a petrecut un timp de calitate si reconfortant alaturi de persoane cu aceleasi preocupari artistice. Iar aceste indeletniciri atrag de fiecare data oameni frumosi langa care ti-e mai mare dragul sa petreci cateva zile. Si pentru ca e tabara, atmosfera jocurilor copilariei o vom readuce in preajma noastra dupa ce vom lasa pensulele din mana si ne vom lasa surprinsi de activitatile de timp liber pregatite de organizatori care promit printre altele un atelier interactiv de creativitate aplicata, un carnaval tematic si o drumetie care se va lasa cu un picnic.
Detalii si inscrieri pe blogul taberei de pictura Hobby Art ( vedeti mai jos linkul).
Pentru cei care doresc sa se initieze in pictura, le recomand tabara de initiere de la Arcus din perioada 11 - 17 iulie 2015. Detalii pe acelasi blog.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!