Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri engleza

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
1650 GBP

Calendar
16.07.2017 - 29.07.2017

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere de engleza intr-una din scolile de top din UK si doua saptamani de distractie.

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (12 – 17 ani) ce se va desfasura la Edinburgh Merchiston Castle, Scotia. Situata in partea de sud-vest a orasului, intr-un spatiu verde ce acopera peste 100 de acri, scoala Merchiston Castle se mandreste cu o traditie de peste 150 de ani, dar si cu facilitati moderne, printre care se numara camere cu baie proprie si conexiune la internet, piscina, terenuri de sport in aer liber si sala de sport.

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Edinburgh Merchiston Castle?
Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
Isi va face prieteni din toata lumea. In tabara internationala Merchiston Castle vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor. Programul contine si activitati traditionale, cum ar fi si dansul Ceilidh, pentru ca elevii sa poata beneficia de o experienta scotiana in adevaratul sens al cuvantului.
Se va distra toata ziua... pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, arts & crafts, petreceri, karaoke etc.
Tabara de la Edinburgh Merchiston Castle include, pe langa orele de limba engleza, vizite la obiectivele cele mai cunoscute atat din oras (Edinburgh Castle, Royal Mile, National Museum of Scotland, Camera Obscurasau Royal Yacht Britannia), cat si din regiune (Glasgow, Tantallon Castle, Rosslyn Chapel sau Stirling Castle). Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Edinburgh Merchiston Castle?
Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Lectii de limba engleza in clase internationale de maxim 14 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul scolii si pensiune completa, la cantina scolii. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara cu supraveghere permanenta - Art Attack, Karaoke, Drama Workshop, Ceilidh -dans traditional scotian, Quiz Night, diverse sporturi (fotbal, inot, frisbee, volei, badminton), Talent Show etc. Sase vizite educationale de o jumatate de zi; exemple de vizite: Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Arthur’s Seat, Royal Botanic Gardens, Dynamic Earth, Rosslyn Chapel, Tantallon Castle, Museum of Flight etc. Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Stirling & Loch Katrine, Glasgow & Kelvingrove, Perth & Scone Palace etc.

Campusul scolii Merchiston Castle se afla in sud-estul orasului Edinburgh, intr-o zona verde, si se poate mandri cu una din cele mai mari colectii de arbori din Scotia. Tot in campus se afla ruinele Colinton Castle, un castel medieval din secolul XIII. In campus exista facilitati sportive, piscina si teatru pentru spectacole sau spatii comune pentru relaxare.

Ca si dvs., dorim sa le oferim o vacanta minunata, in care sa socializeze, sa faca sport, sa se distreze si sa descopere cat mai multe lucruri utile si interesante!

Perioada:  16 - 29 Iulie 2017
Pret: 1650 GBP
Data limita de inscriere: 03 martie 2017
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: http://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/ - sau sunati la 021. 230.20.06 sau la 0755.132.228.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!