Lectii de vioara
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Calendar
Cursurile se defasoara pe toata durata anului, nu exista perioada prestabilita pentru inscriere.

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Lectiile de vioara se adreseaza celor cu varsta peste 5 ani. Cursantii vor avea posibilitatea de a experimenta o modalitate de lucru profesionala si placuta prin care cantatul la acest instrument complex sa devina placut, inteligibil si apropiat cursantului.

Lectiile de vioara pentru incepatori se concentreaza asupra deprinderii unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea viorii cat si pe cea a arcusului; participantii la cursurile de incepatori vor invata corzile libere, primele pozitii si vor putea canta melodii familiare simple.

Lectiile de vioara pentru nivelul intermediar au in vedere continuarea invatarii pozitiilor, citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, vibrato, interpretare pentru partituri melodioase de nivel mediu, exercitii tehnice de nivel mediu, va fi urmarita acuratetea sunetului, invatarea cantarii pe duble corzi, studii si game, alte exercitii tehnice specifice acestui nivel si trasaturi specifice de arcus: staccato, spicatto, bariolaje.

Lectiile de vioara pentru nivel avansat sunt destinate celor care doresc sa aprofundeze tehnica si interpretarea cantatului la vioara, prin extinderea cunoasterii notiunilor muzicale si a repertoriului scris pentru vioara; se vor face la cerere muzica de camera si corepetitie pentru cei care isi manifesta dorinta in acest sens.

Boem Club
Adresa: Bucuresti, Str. negoiu Nr 11, Sector 3; Str. Sergent Nutu ion Nr 25 B, Sector 5
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://www.boemclub.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!