JavaScript & JQuery
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri programare

Oras

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursul este adresat acelora care doresc sa-si insuseasca cunostintele necesare pentru a deveni programatori de aplicatii web (web developer).

Cursul JavaScript & JQuery completeaza cunostintele atat de necesare ale celor care au finalizat cursurile HTML/CSS (Programator Web 1) si PHP+MySql (Programator Web2) sau au cunostinte bune de HTML, CSS precum si de bazele programarii php si doresc sa realizeze aplicatii web complexe folosind PHP, baze de date MySql, JavaScript si JQuery.
Acest modul este compus din 6 sedinte saptamanale a 4 ore fiecare de predare aprofundata si laboratore.

Cursul nu este pentru incepatori ! Pe langa cunostintele de HTML, CSS si fundamente despre aplicatii web, studentii trebuie sa aiba cunostinte de Bazele Programarii (in orice limbaj). Incepatorilor le recomandam inscrierea la cursurile HTML/CSS (Programator Web1) si Bazele Programarii PHP inaintea inscrierii la cursul JavaScript & JQuery.

Nota: Inscrierea la curs este conditionata de finalizarea anterioara a cursului HTML/CSS (Programator Web1) si a cursului Bazele Programarii PHP sau de sustinerea unui test online.

Cursul PHP+MySql (Programator Web2) poate fi urmat inainte sau dupa acest curs.

Cursul JavaScript & JQuery are un puternic caracter practic. Studentii vor exersa la calculator cele predate si explicate de catre trainer si vor realiza proiecte reale.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!