Destination UK - Studiaza in Marea Britanie!
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
300

Calendar
03.11.2012 - 04.11.2012

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Au inceput inscrierile la programul de consiliere educativa „Destination UK” organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti. Aflat deja la a saptea editie, proiectul explica in mod structurat si profesionist procesul de admitere la o universitate britanica. Training-ul se va desfasura in weekendul, 3-4 noiembrie 2012, si este dedicat tuturor elevilor interesati de studii universitarei afara tarii.

Proiectul a fost creat in cooperare cu tineri romani, traineri certificati, ce studiaza la universitati de top din Marea Britanie si care au creat un ghid util pentru toti cei care doresc sa ii urmeze.

“Am fi dat orice sa existe cineva care sa ne indrume inca din liceu, sa cunoasca diferentele dintre sistemul educatonal roman ?i cel britanic si sa ne scuteasca de mult stres ?i timp pierdut. De aceea, am decis sa facem lucrurile mai usoare pentru urmatoarele generatii ?i sa explicam procesul de admitere care poate parea coplesitor” declara Olivia Vicol, studenta la University of Birmingham si unul dintre initiatorii proiectului.

Programul „Destination UK” este structurat in doua zile: in prima zi (3 noiembrie) se prezinta informatii despre educatia universitara in Marea Britanie, statutul studentului international, selectia cursului si selectia universitatii, iar in cea de-a doua zi (4 noiembrie) se vor oferi detalii despre etapele aplicatiei, eseul personal, scrisoarea de recomandare si viata de student in UK.

„Notele de la examenul de Bacalaureat si rezultatele de la testul IELTS, activitatile extrascolare dar, mai ales, eseul personal in limba engleza vor face toata diferenta. Imaginati-va ca vor fi mii de aplicatii, iar pretentiile comisiei de admitere a universitatii vor fi pe masura” adauga Olivia.

Inscrierea la cursul de consiliere se poate realiza online la:
http://shakespeare-school.ro/engleza-tineri/studiaza-in-strainatate/inscriere.

Mai multe detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.roShakespeare School
Adresa: Str Eufrosin Poteca nr 42 A, sector 2
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.shakespeare-school.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!