cursuri de dans pentru copii
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri dans

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
90

Calendar
18.10.2012 - 15.05.2014

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Cursuri de dans pentru copii

Vrei sa fii in centrul atentiei la toate petrecerile prietenilor tai? Sa te admire ca dansezi precum cei mai in voga cantareti straini?

Danseaza cu noi!

Dansul il ajuta pe copilul tau sa isi dezvolte latura creativa, va invata sa iubeasca ritmul si muzica, isi va rafina "urechea muzicala". Cursurile de dans ii vor ajuta pe copii sa isi dezvolte personalitatea si sa isi petreaca timpul liber intr-un mod agreabil.

Cand copilul tau practica dansul:
» creste rezistenta fizica
» creste imunitatea, mentinerea sanatatii
» isi coordoneaza mai bine miscarile
» dezvolta echilibrul intern
» dezvolta mobilitatea articulatiilor
» creaza o stare de buna-dispozitie.

Stop and Dance inseamna cadru organizat, asigurand practicarea unor exercitii adecvate nivelului de varsta, avand la baza programe specifice si profesori calificati.

Scopul cursurilor de dans reprezinta insusirea miscarilor de baza a dansurilor mentionate prin metode atractive, placute si usoare de invatat de copilul tau. Principiile pe care ne bazam la cursuri sunt: ritmica, muzicalitatea, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. In timpul cursurilor de dans se folosesc jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei.
Ce dansuri invata cei mici?

Dansuri sportive, ca: Vals Lent, Vals Vienez, Quickstep, Tango, Samba, Cha-cha, Rumba, Paso doble, Jive, Dans modern.contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!