Curs Tatuaj Semipermanent Oradea,Brasov,Ploiesti
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Curs tatuaj cosmetic Oradea,Brasov,Ploiesti
Tatuaj semipermanent la sprancene. Iata cea mai ceruta procedura de machiaj semipermanent. Machiajul semipermanent la sprancene este cel mai puternic “produs anti-aging” de care poate beneficia o femeie fara sa apeleze la chirurgia estetica.
Barbatii din toate culturile sunt atrasi de sprancenele arcuite care confera fizionomiei, un aspect tineresc. De aceea un tatuaj semipermanet al sprancenelor confera fetei un anumit echilibru si impreuna cu machiajul fetei pune in evidenta feminitatea mult mai expresiv.
Tatuaj semipermanent la buze

Daca va doriti buze frumos conturate, ori daca vreti sa le mariti putin volumul, atunci solutia este machiajul semi-permanent. Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent,
iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta.
Scoala ESTETIKA PROFESIONAL sustine si cursuri de machiaj semipermanent in orasele Oradea ,Brasov,Ploiesti. Programul se stabileste cu fiecare cursant in parte avand in vedere ca acest curs se face individual. Durata cursului este de 5 zile, timp in care se invata tatuajul sprancenelor fir cu fir si total si tatuajul buzelor (contur, marire si pigmentare totala a buzelor).
Inscrierile se pot face la numarul de telefon :0736-434.921,0743-758.036 si pentru mai multe detalii vizitati : http://www.cursuri-manichiura-coafura-cosmetica.ro/
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!