CURS LINUX - operare si administrare - la preturi speciale (pentru ocupatia ADMINISTRATOR DE RETEA DE CALCULATOARE - Cod COR 213902)
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri sisteme de operare

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
400

Calendar
01.04.2013 - 31.05.2013

Diploma
Certificare ANC

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuri-web-design.ro), organizeaza grupe pentru cursurile de Operare Linux.

Cursurile se adreseaza si pot fi urmat de elevi, studenti, profesori, administratori de sisteme si retele de calculatoare, programatori, precum si de catre oricine este interesat ca, pornind de la zero sa invete sa utilizeze sistemul de operare LINUX, un sistem de operare gratuit ce poate constitui oricand baza unei retele de calculatoare si servere rapide, puternice si stabile.

Cursul este structurat in trei module, dupa cum urmeaza:

- Curs LINUX, Modul 1 - Nivel SYSADMIN. Notiunile predate in cadrul modulului 1 al cursului va ofera cunostintele fundamentale referitoare la instalarea sistemului LINUX precum si la operarea si administrarea in cadrul lui. Totodata, sunt predate notiunile de baza referitoare la retelele de calculatoare, protocoale si folosirea principalelor echipamente de retea (bridge, switch, router, access point, etc). Cursul include si predarea comenzilor sistemului de operare LINUX. Durata modului 1 este de 32 ore de pregatire teoretica si practica, iar pretul modulului este de 400 RON.

- Curs LINUX, Modul 2 - Nivel SERVERADMIN. Notiunile predate in cadrul modulului 2 al cursului va invata sa instalati, configurati si sa administrati principalele servere ce pot fi gazduite pe un sistem de operare LINUX. Se vor preda servere precum: SSH, FTP, server de timp, server de baze de date, server de web, server de e-mail, DHCP, DNS, firewall, etc. Durata modului 2 este de 32 ore de pregatire teoretica si practica, iar pretul modulului este de 400 RON.

- Curs LINUX, Modul 3 - Nivel PROFESSIONAL. Notiunile predate in cadrul modulului 3 al cursului va invata sa instalati un sistem de operare LINUX ca si server, utilizand virtualizari (masini virtuale si containere virtuale). In plus, sunt predate notiuni legate de securitatea sistemelor, a serverelor LINUX si retelelor cat si limbaje de scripting precum BASH si PERL. Durata modului 3 este de 32 ore de pregatire teoretica si practica, iar pretul modulului este de 550 RON.

Cursantii pot opta pentru una din cele 3 modalitati de participare: zi, seral sau week-end.

Modulele se finalizeaza cu proiect practic incluzand instalarea si configurarea unui sistem LINUX, precum si proiectarea unei retele de calculatoare.

La sfarsitul cursului, in urma examinarii finale, cursantii vor obtine certificat de absolvire ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru ocupatia ADMINISTRATOR DE RETEA DE CALCULATOARE - Cod COR 213902. Certificatul ANC este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Locatie: Sediul Top Quality Management din Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14, langa statia de metrou Ing. Costin Georgian.

Pentru orice detalii sau pentru inscriere accesati www.cursuri-web-design.ro sau scrieti la office@cursuri-web-design.ro.

Alte informatii puteti afla contactand Departamentul Cursuri la telefoanele: 0371.347.951, 0735.183.925, sau prin e-mail la: office@cursuri-web-design.ro.


TOP QUALITY MANAGEMENT
Adresa: Str Dionisie Lupu nr. 49, sector 1
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cursuriautorizate.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!