Curs Intensiv pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri drept

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Euro Best Team va invita sa participati la Cursul de Pregatire pentru Admitere la Magistratura, organizat la Bucuresti, in perioada 17 mai - 29 iunie 2014.

Cursul de Pregatire pentru Admitere in Magistratura si INM ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri. Cursul este 100% interactiv.
Cursul pentru Admitere la Magistratura acopera urmatoarele discipline de concurs: Dreptul Civil, Dreptul Penal, Procedura Civila, Procedura Penala, Rationament logic si Interviu.

Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.

Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la proba juridica, cat si la probele Rationament Logic si Interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.

Obiective
- intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
- deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
- dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
- sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
- simulare examene de admitere

Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011, a fost o premiera in Romania, si a aparut din initiativa candidatilor la magistratura. Cursul s-a bucurat de succes imediat mai ales datorita echipei de lectori, dar si pentru faptul ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire.
Pentru a mari sansele de reusita si luand in considerare feedbackurile si recomandarile cursantilor, incepand cu toamna anului 2012, Euro Best Team a introdus in programul de pregatire inca doua cursuri: Curs de rationament logic si Seminar de pregatire pentru proba interviu. Cele doua cursuri acopera doua probe, care aparent nu necesita o pregatire specializata, dar care fac diferenta in punctajul de concurs.

Totalul persoanelor care au avut cel putin 70 de puncte la proba juridica este de 137. Totalul persoanelor admise la Magistratura si INM pana in prezent este de 79. Procentul de admisi calculat la persoanele care s-au prezentat la concurs din cei care au absolvit cursul de Admitere la Magistratura este de 22%.

Sunt cursanta la programul Pregatire pentru admiterea la magistratura si INM si pot sa spun cu certitudine ca se merita. Am reusit sa aflu raspunsuri legate de modul cum trebuie sa invat la toate probele de concurs, cum sa analizez o grila, cum sa raspund la intrebari. Este o suma considerabila taxa de curs dar sa stiti ca se merita. Daca aveti intrebari nu ezitati sa le puneti, lectorii si tot personalul sunt oameni deschisi care ofera raspunsuri clare si complete. Depinde foarte mult de modul cum abordati cursurile, daca veniti la curs sau la distractie! Celor care spun ca la curs ,,se fac doar grile si nu e mare lucru" le spun doar atat: grilele sunt insotite de discutii si explicatii. Orice intrebare pe care o puneti primeste un raspuns si nu de la oricine ci de la oameni cu foarte multa experienta. Este un examen foarte greu si orice ajutor conteaza. Ajutorul primit din partea lectorilor chiar daca este acordat pe bani nu este un ajutor oarecare. In viata totul are un cost, depinde cui ii dai banii. Daca se merita? Eu zic ca da. Nota 10 (zece)! feedback de la curs aflat in desfasurare

Profesionalismul lectorilor de la cursul de admitere in magistratura si modalitatea in care acestia au inteles sa abordeze materia si sa se raporteze la nevoile specifice ale fiecarui cursant, transforma acest curs in cea mai buna metoda de sistematizare si aplicare a cunostintelor. Cu siguranta, efortul personal este deosebit de important, insa cursul, care este in sine o provocare, ofera directia in care acest efort trebuie canalizat. Recomand acest curs tuturor celor care pot sa-si asume ceea ce sunt si ceea ce-si doresc sa devina. Succes! feedback de la curs aflat in desfasurare

Sunt invitati sa se inscrie la curs absolventi sau studenti ai facultatilor de drept, precum si juristi din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturii - fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostru http://www.eurobestteam.ro/admitere-magistratura

Persoana de contact: Camelia Ene, tel: 0744.328.326
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!