CURS DE TEHNICA FOTOGRAFICA LA BACAU
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri fotografie

Oras
Bacau

Tip curs
in clasa

Pret
680 Lei

Calendar
02.06.2014 - 07.06.2014

Diploma
CNFPA

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Lider Academy aduce in Bacau cursul de fotografie acreditat, sustinut de Avantaj Consulting Bucuresti.

Cursul reprezinta un concept cu totul nou pentru ca imbina tehnica de fotografiere digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare (luminozitate, cromatica, montaje, “trucaje”, contraste, desaturare, s.a.) in Photoshop.

Este un curs intensiv la absolvirea caruia, in urma examenului primiti diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei - specializarea FOTOGRAF / cod COR 343101 (Clasificarea Ocupatiilor din Romania).

Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata. Fie ca dorim sa pastram captiva clipa sau sa surpridem secvente memorabile si expresive, un prim pas este acela prin care devenim buni tehnicieni. Cel mai scurt drum de la teorie la practica se invata in cadrul cursului de Tehnica Foto.
Acesta este motivul pentru care cursul se axeaza pe doua componente: aprofundarea notiunilor despre fotografia digitala este sustinuta de tehnici de prelucrare si ajustare in Photoshop. Toate acestea se concretizeaza in elaborarea unui portofoliu elocvent, structurat pe diverse categorii de fotografie, fiecare dintre ele fiind explicata in detaliu de catre profesor.

Catre finalul cursurilor se va realiza un workshop pentru aplicarea cunostintelor dobandite.
astfel fiecare cursant isi va forma un PORTOFOLIU elocvent pe baza caruia poate sustine si examenul de final de curs.

Lector: Ionut Boicu
Perioada de desfasurare: 02-07 iun 2014
Numar de locuri: 16
Tarif: 680 lei/persoana

Inscrierile se fac la sediul Lider Academy Bacau, str. Stefan cel Mare, nr. 8
tel. 0720 542 002 , e-mail: lideracademy@yahoo.com
https://www.facebook.com/events/1442054186032622/


Cursul are un site dedicat: www.cursurifotografie.ro > Aici gasiti multe informatii suplimentare si galerii foto cu lucrarile unora dintre cursantii care au absolvit cursurile acreditate de Tehnica Foto si prelucrare grafica

INFORMATII UTILE PENTRU COMPANIILE CE ISI PREGATESC PERSONALUL: costul cursului este deductibil conform cu ORDONANTA GUVERNULUI nr. 129/2000 Republicata privind formarea profesionala a adultilorcontacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!