Curs de perfectionare pentru ocupatia DESIGNER PAGINI WEB
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri de web design

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
480

Calendar
16.03.2013 - 06.04.2013

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Va comunicam pe aceasta cale ca in lunile Martie si Aprilie 2013, sunt programate sa inceapa noi cursuri de Web Design - Nivel BASIC. Acestea se vor desfasura in zile de week-end sau in timpul saptamanii - seral - la sediul Top Quality Management din Bucuresti.

Pret OFERTA SPECIALA pentru participantii la cursurile desfasurate in lunile Martie si Aprilie 2013: 480 RON

Seria de Week-End a cursului de Web Design - Nivel BASIC va incepe in data de Sambata, 16 Martie 2013, cursul derulandu-se in zilele Sambata din 16, 23, 30 Martie si 06 Aprilie, cate opt ore / zi, intre orele 09.00 - 17.30.

Seria de Seral a cursului de Web Design - Nivel BASIC va incepe in data de Marti, 02 Aprilie 2013, cursul derulandu-se in perioada 02 - 25 Aprilie 2013, cate doua zile / saptamana (marti si joi) cu cate patru ore / zi, intre orele 17.00 - 21.00.

In conceperea cursului s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara nicio experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.

Se vor studia atat versiunile HTML si CSS aflate la aceasta data oficial in vigoare, cat si noile versiuni HTML5 si CSS3. La acest modul, cursantii vor realiza doua site-uri web. Un site, la libera alegere, realizat in urma temelor primite de la sedinta la sedinta, celalalt, cu tema impusa, realizat conform instructiunilor de la sala si a capitolelor special dedicate din cadrul manualului de curs. Suplimentar se vor analiza si alte site-uri realizate in diferite tehnici utilizand HTML/XHTML, CSS.

Autorizatii

In urma absolvirii cursurilor de Web Design, se pot acorda urmatoarele diplome si certificari:

- Diploma de absolvire TOP QUALITY MANAGEMENT.
- Certificat de absolvire emis de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru calificarea DESIGNER PAGINI WEB - Cod COR 411303. Certificatele CNA au recunoastere in Uniunea Europeana.

Descrierea cursului

Curs Web Design, Modul 1 - Nivel BASIC

Notiunile predate in cadrul nivelului BASIC al cursului de Web Design acopera si respecta specificatiile W3C (World Wide Web Consortium). Prin asimilarea informatiilor incluse in acest modul, cursantul va dobandi cunostintele necesare realizarii unui site, dand stralucire paginilor Web, fara a fi necesara cunoasterea de limbaje de programare complicate.

Nivelul BASIC al cursului de Web Design se adreseaza si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, web designeri, web masteri, precum si de catre oricine este interesat ca, pornind de la zero sa invete HTML - limbajul ce a dus la dezvoltarea exploziva a Internetului, XHTML si CSS, cu scopul clar de a realiza site-uri Web profesionale.

Durata: 32 ore pregatire teoretica si practica - Proiect, incluzand realizarea unui site Web
Pret: 480 RON

Cursul include:

HTML (12 ore) si XHTML (4 ore)

HTML (HyperText Markup Language - Limbajul de Marcare a Hypertextului) constituie limbajul de baza folosit la formatarea si incapsularea elementelor ce dau infatisarea unei pagini Web. XHTML este un inlocuitor modern al limbajului HTML, fiind aproape identic cu acesta, reprezentand o versiune imbunatatita, mult mai stricta si mai curata a standardului HTML. Se va studia si noua versiune de HTML, si anume HTML5. Subiectele tratate sunt urmatoarele:

- Notiuni fundamentale despre World Wide Web;
- Structura de baza a unei pagini Web;
- Formatarea fizica a textului;
- Formatarea logica a textului;
- Configurarea fonturilor;
- Formatarea listelor;
- Formatarea tabelelor;
- Lucrul cu imaginile;
- Utilizarea metadatelor;
- Utilizarea legaturilor;
- Utilizarea elementelor multimedia;
- Realizarea hartilor de imagini;
- Realizarea formularelor;
- Realizarea cadrelor;
- XHTML (Extensible HTML);
- Ce este nou in HTML5;
- Realizarea unui site Web folosind HTML si lansarea lui in Internet.

CSS (8 ore)

CSS este un acronim pentru Cascading Style Sheets (Foi de Stil în Cascada). CSS este utilizat la îmbunatatirea prezentarii unei pagini Web si permite stabilirea de proprietati pentru elementele HTML utilizând o gama uriasa de valori. CSS este un instrument avansat destinat proiectantilor Web pentru crearea de site-uri Web profesionale care nu pot fi construite folosind atribute HTML obisnuite. Se va studia si noua versiune de CSS, si anume CSS3. Subiectele tratate sunt:

- Ce reprezinta CSS;
- Configurarea fonturilor in CSS;
- Setarea textului in CSS;
- Casete in CSS;
- Pozitionarea in CSS;
- Tabele in CSS;
- Continut generat si liste in CSS;
- Ce este nou in CSS3.

CSS avansat (8 ore)

Include aplicarea notiunilor CSS, la realizarea diferitelor exemple practice de pagini Web. Suplimentar, se vor analiza din punct de vederea al conceperii, functionalitatii si designului numeroase tipuri de site-uri Web.

Proiect practic

Include realizarea practica a unui site Web, folosind HTML / XHTML si CSS, si salvarea site-ului pe un server Web, pentru a fi accesat prin internet.

Informatii si inscrieri

Inscrierea la cursurile de Web Design se face prin completarea formularului de inscriere de la adresa: http://www.cursuri-web-design.ro/documente/cerere_inscriere_cursuri_informatica.doc. Dupa completare, acesta trebuie trimis prin fax la numarul 0372.250.333 sau prin e-mail la adresa office@cursuri-web-design.ro, iar noi va vom contacta pentru confirmare.

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefoanele: 0371.347.951, 0735.183.925, prin e-mail la: office@cursuri-web-design.ro, sau accesati site-ul www.cursuri-web-design.ro.

TOP QUALITY MANAGEMENT
Adresa: Str Dionisie Lupu nr. 49, sector 1
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cursuriautorizate.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!