Curs de perfectionare in Planificarea si Organizarea Evenimentelor
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri relatii publice

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Calendar
14.09.2013 - 15.09.2013

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In perioada 14-15 septembrie, Creative Business Management sustine cursul de Planificare si Organizare a Evenimentelor, care va asigura participantilor specializarea practica in organizarea de evenimente si o certificare acreditata in domeniu de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Absolventii cursului vor cunoaste toate etapele care trebuie parcurse in organizare, de la stabilirea obiectivelor si obtinerea sponsorilor si partenerilor media, pana la evaluarea finala a evenimentului.
Cursantii vor participa la exercitii practice, individuale sau de echipa, in cadrul carora vor aplica notiunile teoretice acumulate. Participantii vor afla cum sa creeze un concept si o strategie functionala pentru un eveniment, cum sa stabileasca profilul participantilor la eveniment si cum sa organizeze un eveniment adaptat nevoilor publicului tinta. Absolventii vor invata si sa gestioneze bugetul evenimentului, sa utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului, dar si sa creeze evenimente online de promovare.
La sfarsitul trainingului, cursantii vor primi diplome nominale de participare. De asemenea, acestia vor putea sustine un examen, care va consta intr-o proba teoretica si una practica. In urma absolvirii examenului vor fi eliberate certificatele de absolvire, recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de Ministerul Educatiei Nationale. Participantii la curs vor avea la dispozitie un suport de curs printat, precum si studii de caz necesare pregatirii lucrarii practice din cadrul examenului de absolvire. In plus, din pachetul de studii fac parte si sesiuni de e-coaching individuale, oferite de trainer pentru a ajuta cursantii in pregatirea lucrarii practice.
Urmatoarea sesiune a cursului de Planificare si Organizare a Evenimentelor va avea loc in perioada 14-15 septembrie, la sediul firmei de training, Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr. 6, sector 4, Bucuresti.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene "Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!" In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Costul formarii este de 400 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 12 septembrie 2013. Cursul este disponibil si in format e-learning, la un pret de 250 lei.

Se acorda si reduceri de grup:
-5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)
-10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)
-15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.
http://www.cbmanagement.ro


Creative Business Management
Adresa: Calea Serban Voda, nr. 44, sector 4, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cbmanagement.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!