Curs de Dezvoltare Personala pentru Copii
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Ploiesti

Tip curs
in clasa

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In cadrul cursurilor noastre se utilizeaza metode unice de predare, metode alternative, multe jocuri si exercitii practice, jocuri de rol, teste si discutii, prezentari si filmulete motivationale, toate acestea realizate cu multa interactivitate.

De la gânduri la discurs – Copilul va învata sa identifice principalele caracteristici ale vocii, posturii si dictiei sale. Micile obstacole ce pot aparea vor fi cu atentie ghidate de catre noi, în calitate de trainer, pentru conturarea unui discurs armonios.

Emotia: ajutor sau obstacol? – Copilul va învata sa identifice sursa posibilelor stari de emotivitate si împreuna cu noi va învata sa le gestioneze.

Gesturile, mimica si postura – Copilul va exersa, prin diferite activitati si exercitii, tinuta în public, fie atunci când este un simplu observator sau când este direct implicat într-o prezentare.

Stiluri de învatare si observare (schema VAK) – Am dezvoltat si vom aplica o serie de exercitii si activitati
care urmaresc identificarea unui stil eficient pentru copil pentru a învata mai usor.

Activitati de motivare – Copii vor utiliza diferite exercitii menite sa-i ajute sa foloseasca tehnici de gândire pozitiva pentru a reusi si mai ales, pentru a gestiona emotiile.

Expunerea maxima în fata publicului – Copilul va avea sansa, în cadrul fiecarui curs sa prezinte scurte proiecte sau întâmplari traite de el, în cele mai creative si eficiente metode alese de el. Va descoperi si va învata sa ofere si sa prmeasca feedback dupa fiecare prezentare.

SUCCES PERSONAL
Adresa: Sos Vestului Nr 12, Ploiesti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.succespersonal.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!