Curs AutoCAD Revit Arhitecture 2012
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri grafica pe calculator

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Diploma
Certificat de absolvire Autodesk

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Aceast curs pune la dispozitia firmelor de arhitectura informatiile si cunostintele necesare acestora in vederea proiectarii si elaborarii documentatilor tehnice aferente proiectelor intr-un timp cat mai scurt, in scopul vizualizarii cu acurate?e ca mod mai bun de comunicare si in scopul simularii comportarii reale a cladirii pentru a intelege mult mai bine costurile.

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii proiectare industrial, cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.
Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai important prin gestionarea eficienta a resurselor CAD dintr-o companie in scopul exploatarii maxime a acestora, CADWARE Engineering fiind o companie specializata in CAD Management.
Instructorii CADWARE Engineering sunt pregatiti permanent de catre producatorii de software CAD. Anual, inainte ca o noua versiune sa fie lansata, instructorii sunt instruiti astfel incat viitorii utilizatori sa poata beneficia de toate facilitatile tehnice incluse in aceste aplicatii inca de la lansare.

CADWARE Engineering este Autodesk Authorized Traning Center (ATC) ceea ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile:
- Revit Arhitecture
- AutoCAD Civil 3D
- AutoCAD Raster Design
- AutoCAD Mechanical
- AutoCAD Inventor
- AutoCAD si AutoCAD LT

CADWARE Engineering asigura cursuri la sediul sau din Bucuresti, punand la dispozitie toate dotarile necesare. Programa acestor cursuri cuprinde atat notiuni teoretice cat si practice, notiuni adaptate fiecarui nivel de cunoastere a aplicatiilor.

Date contact:

Al. Barajul Iezerului, Nr. 6A, Cladirea Cedru
etaj 2, sector 3, 032799, Bucure?ti
Telefon: 021 340 40 91
Fax: 031 432 99 89
E-mail: office@cadware.ro
www.cadware.ro

CADWARE Engineering
Adresa: Al. Barajul Iezeru 6A, Cladirea Cedru, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.cadware-eng.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!