A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: limit

Filename: models/model_cursuri.php

Line Number: 222

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: cursuri_promo

Filename: controllers/curs_nou.php

Line Number: 73

Curs Analiza Cost - Beneficiu, Bucuresti, 12 - 14 ian 2012 | VreauCurs.ro

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: meta

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: next

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: prev

Filename: views/header1-view.php

Line Number: 1

Curs Analiza Cost - Beneficiu, Bucuresti, 12 - 14 ian 2012
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri management

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
900

Calendar
12, 13, 14 ianuarie 2012

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor; persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost-Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.

Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Cursul este structurat in doua parti:
? Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
? Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate.

Se desfasoara pe parcursul a 3 zile si urmareste familiarizarea participantilor cu necesitatea, obiectivele, structura, modul de elaborare sau, dupa caz, intocmirea dosarului de achizitie publica pentru selectarea de consultanti care sa elaboreze Analiza Cost-Beneficiu. In timpul cursului se vor oferi exemple practice de aplicare a art. 55 din Regulamentul 1083/2006 (si nu numai) in calculul costurilor eligibile ale unui proiect, precum si modele de completare a documentatiei.
OFERTA!!

Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 5 ianuarie 2012 si beneficiati de taxa redusa de participare de 900lei/participant.

Conditii de inscriere: trimiteti formularul de inscriere la office@befc.ro sau contactati-ne la nr. de telefon: +4 0737 216371.
Dupa trimiterea formularului de inscriere veti primi o factura proforma, in baza careia puteti face plata.

Lectori: Victoria Goldenberg-Vaida - cu o experienta de peste 30 de ani in managementul financiar al proiectelor de infrastructura, in dezvoltarea curriculelor de curs pe temele ?analiza financiara? si ?managementul proiectelor de infrastructura?, precum si in realizarea manualelor de implementare a proiectelor cu finantare nerambursabila. Victoria Goldenberg-Vaida a participat la elaborarea procedurilor financiare pentru programul Phare 1998 in colaborare cu Ministerul Finantelor. Este consultant senior avand experienta vasta in urmatoarele domenii principale: managementul financiar al proiectelor, instruirea adultilor; analiza cost / beneficiu; campanii de informare si constientizare, realizarea manualelor de implementare, evaluarea proiectelor de infrastructura.
Are o experien ?n peste 35 de proiecte / programe internaionale sau cu participare internaional (EU Phare, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, British Know-How Fund etc). In prezent, indeplineste functia de expert-consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si ca Formator Acreditat CNFPA. Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor (AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE).

Tatiana Bratescu - Consultant senior cu o experienta de 5 ani ca manager de trezorerie bancara, prin administrarea curenta a unei medii de 200 milioane de Euro incluzand si raportarile financiare zilnice, saptamanale sau lunare prin administrarea unor baze de date relationale prelucrate cu limbaj de tip imperative; Administrarea, reconcilierea si regularizarea de datorii suverane. Membru a 2 echipe de audit dup standardele IFRS: 1995 Ernst&Young; si KPMG in 2006.
Cunoaterea legislaiei nationale si comunitare ?n domeniul investiiilor, ajutorului de stat, achizitiilor publice.
Experienta semnificativa in dezvoltarea de proceduri referitoare la monitorizarea si controlul diferitelor activitati cu caracter financiar, atat in piata nebancara, cit si pe piata bancara. Experienta relevanta ca expert financiar in evaluarea financiara a proiectelor de investiii finanante din fonduri publice ( Phare, fonduri structurale, banci de stat).contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!