Crearea si restaurarea copiilor de siguranta
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri sisteme de operare

Oras
Timisoara

Tip curs
la distanta

Pret
80 lei + taxe postale

Calendar
DVD prin posta, oriunde in tara

Diploma
Formator de Formatori Acreditat CNFPA COR 241207

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Soft Educational Lectii Video: cum sa creati o copie de siguranta calculatorului dvs., astfel incat sa nu mai trebuiasca niciodata sa reinstalati sistemul de operare Windows. Computerul este virusat, are erori grave, functioneaza tot mai greu ? Restaurati copia de siguranta si in 20 minute, computerul sau reteaua dvs de computere dvs vor fi noi-noute. Backup and Recovery - Economisiti timp si bani !

Dupa instalarea pe curat a sistemului de operare Windows, a driverelor placii de baza, video si a celorlalte dirvere, dupa instalarea programelor cu care vom lucra, a eventualelor plugin-uri, calculatorul incepe sa fie folosit la maxima capacitate.

Pe parcursul utilizarii, functionarea sa devine tot mai greoaie, se acumuleaza fisiere temporare, apar erori ale programelor instalate sau, cel mai grav, sistemul devine infectat cu un virus sau cu un troian. La un moment dat este posibil sa nu mai porneasca, ori bootarea sa se faca tot mai greu, programele sa nu mai functioneze ori chiar sistemul de operare sa nu mai porneasca. Situatia cu adevarat cea mai grava este cand un virus ne sterge date sau ne formateaza intreaga partitie C:\.

In acest caz, nu ne mai ramane de facut decat sa reinstalam atat sisitemul de operare, sa il validam pe siteul Microsoft si sa incepem sa reinstalam driverele, programele, pluginurile, operatii care sunt ori mari consumatoare de timp ? in cazul in care le realizam singuri, ori consumatoare de resurse financiare ? in cazul in care apelam la un service autorizat. Daca vorbim despre o institutie care are mai multe calculatoare si eventual o retea deja setata, lucrurile devin tragice.

Pentru a evita toate aceste probleme, imediat sau cat mai repede dupa instalarea pe curat a sistemului de operare si a driverelor, a programelor cu care vom lucra, este foarte util sa facem o copie de siguranta, un backup al calculatorului.
contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!