Calificare in meseria
Trimite mai departe

Categorie
Alte cursuri

Oras
Zalau

Tip curs
in clasa

Pret
600

Calendar
31.03.2013 - 01.12.2014

Diploma
CERTIFICAT DE CALIFICARE in meseria

Cod COR

Pagina cursului

Descriere curs
-->
Descrierea ocupatiei
cod COR NC 7124.2.1
Dulgherul este muncitorul care isi desfasoara activitatea in atelierespecializate din cadrul santierului de constructii si/sau in diverse puncte de lucru pesantierul de constructii. El realizeaza lucrari definitive (sarpante, pereti, plansee etc.)si provizorii (schele, esafodaje, baraci etc.) utilizand scule si unelte diverse: ferastrau,tesla, masina de gaurit, ferastrau electric etc.
Dulgherul transforma materialul lemnos brut manual sau cu mijloace mecanizate in produse semifabricate necesare realizarii elementelor de constructii cum ar fi: popi, moaze, capriori, albaretrieri, sipci, solzi, astereala etc. In situatiile incare materialul lemnos este prelucrat mecanizat, dulgherul fixeaza parametrii de lucru
Dulgherul lucreaza cu masinile de prelucrat, verifica functionalitatea acestora si supravegheaza functionarea masinilor pentru asigurarea cerintelor de calitate privind lucrarea deexecutat.
Dulgherul realizeaza cofraje sau monteaza cofraje din elemente prefabricatein diverse forme conform proiectului de cofrare in vederea turnarii betonului sirealizeaza lucrari de decofrare, recuperand cu atentie materialul lemnos in vedereareutilizarii. Pentru realizarea structurilor de rezistenta din lemn, dulgherul executa elementele necesare structurii, executa imbinari conform planurilor de executie,asambleaza structurile de rezistenta si, in functie de situatiile concrete, demonteazastructurile provizorii din lemn dupa finalizarea structurii de rezistenta pentru care aufost prevazute.
Dulgherul executa pereti interiori si exteriori si plansee din panouri lemnoase pentru mansarde, baraci, cabane si alte constructii din lemn. In toate situatiile demunca, dulgherul este preocupat de respectarea normelor de sanatate si securitate inmunca pentru desfasurarea activitatilor in conditii de siguranta atat pentru propria persoana, cat si pentru ceilalti muncitori din raza de lucru. El verifica in mod constant calitatea lucrarilor executate si intervine prompt pentru remedierea neconformitatilor constatate.

Durata :720 ore,1/3 pregatire teoretica,2/3 pregatire practica
Daca lucrati in domeniu locul de munca poate fi considerat loc de practica!
Program flexibil!!
Dupa absolvire se elibereaza un Certificat de Calificare recunoscut national si international!
tel: 0740.212.617
webpage: www.infocontur.page.tl

Acte necesare la inscriere :
-Copie act de identitate
-Copie dupa certificatul de nastere
-Copie dupa ultimul act de studiu sau foaia matricola
-Adeverinta medicala “ Apt pentru curs de …”


INFOCONTUR
Adresa: Zalau, str. C. Coposu nr.61/a
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: www.infocontur.page.tl


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!