Ateliere de povestit in imagini pentru copii
Trimite mai departe

Categorie
Cursuri fotografie

Oras
Bucuresti

Tip curs
in clasa

Pret
480 Ron

Calendar
17.03.2013 - 05.05.2013

Pagina cursului

Descriere curs
-->
In cadrul atelierului ii vom ajuta pe copii sa inteleaga mai bine elementele de baza in fotografie, le vom arata cum sa foloseasca fotografia ca un instrument de comunicare. Copii vor invata cum pot folosi imaginile foto pentru a vorbi frumos despre lume asa cum o vad ei. Vom experimenta impreuna, vom utiliza exemple si un limbaj apropiat lor. Ne vom juca pentru a ii ajuta sa vada cum pot folosi fotografia ca mijloc de relationare. De asemenea le vom arata cum sa observe diferentele dintre o influentare si o comunicare sincera.
Se lucreaza separat pe grupele de varsta 9-11 ani si 12-15 ani, iar programele de curs sunt concepute special pentru nivelul copiilor.

Scopul acestui atelier este de a familiariza copiii cu toate functiile aparatului de fotografiat si de a ii ajuta sa descopere potentialul intreg al aparatului. De asemenea prin natura exercitiilor practice vom dezvolta simtul creativitatii, imaginatia si observatia. Este important ca fiecare copil sa detina un aparat de fotografiat indiferent de marca sau tipul acestuia (compact, mirrorless, DSLR).

Atelierul cuprinde 8 sedinte. Sedintele au o durata de 2 ore si au loc saptamanal, durata totala fiind de 8 saptamani.
Sedintele pot fi accesate separat in cazul copiilor care stapanesc deja notiunile de baza si doresc sa participe doar la sedintele cu nivel mai avansat de informatii. Recomandam o discutie cu unul din parinti anterior inscrierii, pentru a determina nivelul de cunostinte al participantului.

Atelierele se desfasoara o data la 2 luni in Bucuresti (Piata Unirii).

National Photographic
Adresa: Splaiul Independentei nr 2K, langa Piata Unirii
Telefon: click pentru a vedea numarul de telefon
Website: http://nationalphotographic.ro


contacteaza prin email
Contacteza firma de cursuri prin email

Nume si Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Cod securitate

Doresc sa ma inscriu la acest curs
( firma de cursuri trebuie sa confirme inscrierea )

Gaseste cursuriIti place site-ul www.vreaucurs.ro?
Spune si altora despre el!